0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatníky loupily ve Staré Vsi


Branky


3. O. Kořínek , 36. L. Juchelka , 42. R. Chmel (p.)
18

Zlatníky si vybudovaly tříbrankový náskok v prvním poločase. Ve druhém ho už udržely. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlatníky vedly o tři branky

Zlatníky měly skvostný start do utkání, když Radim Uvíra vybojoval před šestnáctkou faul a Kořinek z přímého kopu pěkně umístil balon pod víko, i když si na něj brankář Kohout šáhnul – 0:1. Stará Ves pak mohla vyrovnat po rohovém kopu, když se balon dostal k Raiskupovi, jenž orazítkoval pouze tyčku hostující svatyně. Na druhé straně se řítil do šance Holčapek, který ale místo střely volil nahrávku Juchelkovi, ze šance sešlo. Pak ještě po rohovém kopu Radima Uvíry se neprosadil Juchelka. Druhý gólový úder si Zlatníky schovaly na 36. minutu, když Ležák narýsoval kolmici pro kanonýra Juchelku, který se v takových momentech většinou nemýlí – 0:2. Stará Ves poté nastřelila Melušem opět tyčku hostující brány. Těsně před koncem prvního poločasu zahráli domácí ruku v pokutovém území a kapitán Chmel s přehledem penaltu proměnil – 0:3. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase už hosté s přehledem hlídali svůj náskok. Stará Ves si měla optickou převahu, ale dostala se pouze ke třem nepřesným střelám Köhlera. To Zlatníky byly nebezpečnější. Kořínek nastřeli z přímého kopu břevno. Další velkou šanci spálil Ležák, který v samostatném nájezdu mířil vedle tyčky. Po faulu na Dominika Bláhu se neujala standardní situace Kořínka. Poslední příležitost měl po přímém kopu Kořínka Holčapek, ale opět těsně minul bránu.  

 

Stará Ves bude v příštím týdnu hostit Vítkov. Zlatníky jedou do Krnova. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Ves
Jan Šuba (trenér): Dojiždíme na to, že tolik netrénujeme, a to se hned musí projevit. V prvním poločase byla anše hra strašná. Ve druhém poločase už to bylo jiné kafe, ale s výsledkem jsme už nic udělat nedokázali. Naštěstí máme nahrané body z podzimu.

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Když už jsme jeli takovou dálku, tak jsme se nechtěli vracet bez bodu. To se nám plně povedlo. První poločas jsme skvěle urvali. Ve druhém jsme to už drželi. Děkuji hráčům za skvělý výkon a výsledek. Body z venku se počítají.



Sestavy


TJ Sokol Stará Ves
K. Kohout [-] - P. Prášil [-] (54. P. Kučera [-] ) , M. Raiskup [-] (84. J. Šuba [-] ) , L. Gregovský [-] , K. Meluš [-] , F. Köhler [-] , L. Ošlejšek [-] , K. Pauler [-] , L. Šimko [-] , J. Sekanina [-] , J. Matějka [-] (64. T. Král [-] )

TJ Sokol Zlatníky
R. Klimeš [-] - D. Bláha [-] , R. Chmel [-] , T. Němčík [-] , V. Ležák [-] , M. Holčapek [-] (76. L. Burda [-] ) , R. Uvíra [-] (86. J. Losert [-] ) , L. Juchelka [-] (86. L. Werner [-] ) , M. Bláha [-] , M. Jaroš [-] (67. J. Klimeš [-] ) , O. Kořínek [-]

ŽK: 59. J. Matějka , 62. K. Pauler , 67. L. Ošlejšek - 74. R. Uvíra .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŠEVČÍK Jan - YEGHIAZARYAN Vachik, MIKULČÁK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Kamil Pauler
Tip experta: výhra domácích

Určitě chceme doma urvat 3 body, a věřím, že se nám to podaří.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích