Vladan Ležák - Nadále zůstávám ve Zlatníkách

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k opětovné výhře. Sledoval jste těsný souboj s krnovským Garbou?
Děkuji. Když byl čas, tak sledoval, ale více to sledovala přítelkyně, která mi podávala průběžné výsledky (smích). Bylo to hodně těsný až do konce.
Druhá výhra v krátké době. Co budete muset donést do kabiny?
No ještě s těmi 4mi góly k tomu, to budu mít hodně drahé. Nějaká ta flaška určitě padne, možná bečka (smích).
V neděli jste porazili Lichnov. Jaký to byl vlastně zápas?
Zápas to byl dost bojovný. I když výsledek vypadá jasně, tak to lehký zápas nebyl. Lichnov nám nic zadarmo nedal. Hrálo se hodně mezi 16kama. Pomohly nám 2 šťastné góly v prvním poločase. Druhý poločas začal tlakem Lichnova, který jsem utnul třetím gólem. Pak jsme byli více na balónu, hosté měli nějaké šance, ale dokázali jen snížit. Další tlak už jsme nemohli dopustit. Ke konci jsem přidal ještě 2 góly a zápas už jsme v klidu dohráli.
Co rozhodlo o vaší výhře? A který okamžik zlomil zápas ve váš prospěch?
Rozhodlo proměňování šancí. My jsme naše proměnili. I když jich měl Lichnov celkem dost, tak je neproměnil. Klíčový okamžik si myslím, že byl gól na 3:0, tím jsme zlomili jejich odpor.
Zaskočil vás něčím Lichnov? Co vám v jejich hře dělalo největší problémy?
Zaskočil asi ničím, spíše trochu překvapil, že přijeli v 11 lidech. Věděli jsme, že nejnebezpečnější bude Patrik Zahradník, ale toho jsme buď uhlídali, nebo svoje šance neproměnil.
Vy sám jste vsítil čtyři branky. Popište nám, jakým způsobem padly?
První po nahrávce Romana Bláhy za šestnáctku, kdy sem vystřelil a s pomocí teče obránce míč skončil v síti. Druhý, když sem vystihl rozehrávku uprostřed hřiště, prošel přes 2 obránce a v nájezdu sám na bránu zakončil na zadní tyč. Třetí gól padl po centru Víti Dočkala na Honzu Kavana, kterému hlavičku vyrazil brankář, a já si doběhl pro dorážku. A poslední po nahrávce Iva Palety, který mi dával míč pod sebe na 16ku a já to z první zatočil na zadní tyč.
Povedl se vám v kariéře někdy takový kousek?
V dorostencích někdy ano, ale v mužích ještě ne. Snad se povede i v sobotu v Hošticích (smích).
Letos jste vsítil už 9 branek? Jste s tímto číslem spokojen?
Na začátku sezony jsem si říkal, že bych mohl dát 10. Takže ještě aspoň jeden musí padnout (smích). Spokojen samozřejmě jsem, ale hlavní je, že sbíráme body jako tým.
Jak se těšíte na letní přestávku? A jak se plánujete udržovat v kondici?
Pauza je celkem krátká, tak akorát na vyléčení různých šrámů a kopanců, kterých mám dost, takže ji určitě uvítám. Ale už se těším na novou sezónu a jsem velice zvědavý, jaké bude složení soutěže. Plánuji se udržovat v kondici a určitě vyjedu na kolo a budu chodit běhat.
Jaké máte plány na léto? A chystáte nadále oblékat dres Zlatníků?
V létě se chystáme s rodinou na první větší dovolenou. A co se týče fotbalu, žádná lukrativní nabídka třeba s Liverpoolu nepřišla(smích), takže zlatnický dres sundávat neplánuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.