Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov zaslouženě porazil Krnov


Branky


18

Po poločase vedl Slavkov o dvě branky. Ve druhém dal každý ze soupeřů po jedné brance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o dvě branky

Slavkov v posledním zápase 18. kola přivítal na svém hřišti mužstvo z Krnova. První poločas patřil zcela Slavkovu, který na svého soupeře vletěl. Vypracoval si dvě šance. Nejdříve střílel nepřesně Hendrych. Pak vychytal Adama Žilku brankář Tabach. Po osmi minutách se Slavkov se ujal vedení, když rohový kop Schneidera na přední tyči podcenil brankář Tabach a míč se pak odrazil od Hendrycha šťastně do sítě – 1:0. Za dvacet minut Hendrych zkušeně podržel balon a vyslal českou uličkou do brejku Adama Žilku, který prostřelil brankáře Tabacha – 2:0. Další dvě šance zahodil Adam Žilka, když si vylámal zuby na Tabachovi. Krnov se dostal do první velké šance až těsně před poločasem, ale po nahrávce od Kubíka vychytal Grodu spolehlivý brankář Mrázek.

Oba soupeři dali po jedné brance

Hned v úvodu druhé části se dostal do velké šance smolař dne Adam Žilka, ale ani tentokrát nedopravil míč do sítě. Hra se pak uklidnila a v pohodě plynula až do 75. minuty. Hostům se v ní pak podařilo snížit, když se Varyš protáhl přes bránící hráče a předložil míč před prázdnou branku Koštialikovi, který už měl snadnou práci – 2:1. Naásledující pětiminutovku měli domácí hlušší, ale Krnov toho nedokázal využít. Poslední slovo měl ale Slavkov, když u střídaček vybojoval balon Adam Žilka, který jej poslal Hendrychovi, který si v souboji jeden na jednoho poradil s hostujícím obráncem a propálil Tabacha – 3:1.

 

Slavkov jede příští zápas do Lichnova. Krnov bude hostit Velké Hoštice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Radoslav Urban (kapitán): Dneska to byl výborný výkon. V prvním poločase to klidně mohlo být i o čtyři branky. Ve druhém poločase jsme nejdříve nezvýšilii na 3:0. Pak dal soupeř branku z ničeho, a my jsme pak měli hluchou pětiminutovku. Poté jsme ale dali třetí branku a ta rozhodla. Kluci dneska makali, a zápas odbojovali. Tak musímě hrát i v dalších zápasech.

FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Zasloužená prohra. Rozhodla první půle, kde nás domácí přejeli a našima chybami se dostali do vedení 2:0. Ve druhé části se to už vyrovnalo, ale na zvrat jsme už sílu neměli.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
T. Mrázek [-] - D. Marek [-] , K. Kurka [-] , J. Quis [-] (60. Š. Žilka [-] ) , R. Hendrych [-] , D. Gračanin [-] , A. Žilka [-] (89. L. Soška [-] ) , M. Kostera [-] , J. Gloga [-] , J. Schneider [-] , A. Honka [-] (60. M. Slunský [-] )

FK Kofola Krnov B
M. Tabach [-] - J. Garba [-] , J. Toška [-] (32. D. Hoško [-] ) , M. Burian [-] , L. Zavadil [-] (63. H. Varyš [-] ) - J. Majzlík [-] , P. Strážnický [-] , O. Kubík [-] , J. Rolný [-] - T. Korchan [-] (71. K. Koštialik [-] ) , J. Groda [-]

ŽK: 52. J. Garba .
Hráči zápasu: J. Schneider , R. Hendrych .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - BARČÍK Antonín, MINICH Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Roman Štalmach
Tip experta: remíza

Asi šlágr kola… Krnov to nebude mít ve Slavkově vůbec lehké. Bude hodně záležet, zda se vrátí na hřiště zraněný kanonýr Slavkova Urban. (tip 0)

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza