1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Opava se protrápila k výhře


Branky


18

Jediná branka padla v deváté minutě a to do sítě hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava vedla o jednu branku

Opava v derby zápase přívítala mužstvo ze Zlatníků. Začátek zápasu patřil Opavě, která si vytvořila dvě obrovské šance. Do vedení se pak dostala po devíti minutách hry, když se Štencel probil k vápnu, kde přenechal balon Henčlovi, který dostal se štěstím míč do brány – 1:0. Hra se pak začala vyrovnávat a Zlatníky zahrozili přímým kopem Kořínka, který Honka vyškrábl zpod šibenice. Na hřišti se pak začalo přiostřovat díky nepřesným výrokům hlavního sudího Sikory a hra byla hodně nervózní. Hosté se dožadovali vyloučení domácího brankáře Honky. Na druhé straně Opava reklamovala penaltu za faul na svého hráče v pokutovém území. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhé části byla více času na balonu družina trenéra Wernera. Měla míč na kopačkách více než domácí, ale skoro k ničemu se nedostala. Domácí zahrozili jen z rohových kopů, které ale ke zvýšení náskoku nevedly. Nebepečný byl ten od Meleckého, který proletěle celým vápnem, aniž by ho někdo dokázal tečovat do brány. Druhý nebezpečný byl ten, když hlavičkoval Henčl na břevno. Vrcholem zmaru Opavy pak byl brejk Ryže, který si obhodil gólmana, ale místo aby šel dál, tak spadnul a dostal žlutou kartu za simulování. Zlatníky se pak dostaly do šance Chmelem, ale ta nemířila do cíleného zařízení. V nastavení se pak ještě dostal k hlavičce hostující brankář Losert, ale míč poslal jen těsně vedle branky.

 

Opava jede v příštím kole do Vítkova. Zlatníky budou doma hostit Budišov.



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Dalibor Fišer (trenér): Popravdě takový fotbal mě vůbec nebaví. Zase to kazil rozhodčí na obě strany, který měl na těžkém terénu rozdat na začáku více karet, a zápas zklidnit. Takhle to bylo nervózní až do konce. My jsme měli první patnáct minut dobrých, ale jsme přizpůsobili soupeři. Ve druhém poločase jsme to odbránili. Měli jsme dvě šance po rozích. Jsou to ubojované tři body, ale radost z toho vůbec nemám.

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Špatné na obě strany. S fotbalem to nemělo vůbec nic společného. Těžký terén, moc faulů, a rozhodčí to kazil na obě strany. Slavia dala jednoho góla, my ani jednohó, proto jí gratulujeme k výhře a jedeme dál.



Sestavy


FK Slavia Opava
M. Honka [-] - A. Žižka [-] (58. J. Hanslik [-] ) , O. Melecký [-] , M. Škrobanek [-] (57. M. Pavlíček [-] ) , J. Hoblík [-] (83. I. Kratochvíl [-] ) , J. Štencel [-] (83. M. Prchala [-] ) , M. Říčný [-] , J. Schneider [-] , D. Klimeš [-] (83. T. Ryž [-] ) , Š. Henčl [-] , T. Matějek [-]

TJ Sokol Zlatníky
J. Losert [-] - J. Klimeš [-] (11. D. Bláha [-] ) , R. Chmel [-] (66. R. Uvíra [-] ) , P. Pospíšil [-] , T. Němčík [-] , V. Ležák [-] , L. Němčík [-] (66. R. Bláha [-] ) , L. Juchelka [-] , M. Bláha [-] (82. M. Holčapek [-] ) , O. Kořínek [-] (66. M. Jaroš [-] ) , V. Dočkal [-]

ŽK: 23. M. Honka , 38. T. Matějek , 52. A. Žižka , 63. M. Říčný , 69. J. Štencel , 73. T. Ryž - 36. V. Dočkal , 52. O. Kořínek , 70. D. Bláha , 78. V. Ležák , 79. M. Bláha , 92. T. Němčík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SIKORA Patrik - VIŠČOR Michael, GODFRYD Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Roman Štalmach
Tip experta: remíza

Opava minulou sobotu překvapila v Budišově, kde dokonce i vedla po poločasu, ale Zlatníky pro ně nebudou snadný soupeř, a zde vidím remízu. (tip 0)

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích