Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov tenisově porazil Hradec


Branky


3. M. Burian , 11. T. Korchan , 21. J. Groda , 35. M. Burian , 55. J. Garba , 63. T. Korchan - 12. J. Majzlík (vl.) , 24. L. Hruška , 47. D. Pekárek
17

Diváci viděli v zápase devět branek, takže se fotbal musel líbit, navíc, když domácí dali dvakrát více gólů než hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov vedl o dvě branky

Krnov na svém trávníku přivítal mužstvo z Hradce nad Moravicí. Domácí družina se dostala do vedení už ve třetí minutě, když Kubík krásně uvolnil Buriana, zasekl míč a podél brankáře Waignera ho dostal do hostující sítě – 1:0. Za osm minut to už bylo o dvě branky, když se na levé straně uvolnil Jakub Rolný a jeho centr umístil z voleje Korchan nechytatelně na přední tyč – 2:0. Hradec ale snížil hned po rozehrávce, když Hebelka vysunul do brejku Pekárka, jehož centr do vápna se nešťastně srazil do vlastní sítě Majzlík – 2:1. Vyrovnat pak mohl Hruška, který běžel sám na Tabacha, ale jeho zakončení nebylo moc důrazné. Krnov šel do dvoubrankového vedení ve 21. minutě, když utekl Korchan po levé straně a nabil pod sebe pro Grodu, který byl nekompromisní – 3:1. Hradec ale za tři minuty přispěchal s rychlou odpovědí, když si Hruška narazil s kapitánem Krejsou, a prvně jmenovaný poslal nechytatelnou střelu na zadní tyč – 3:2. Krnov pak deset minut před koncem prvního poločasu šel znovu do dvoubrankového trháku, když do vápna dostal nahrávku Burian, který si vymáchal dvěma zasekávačkami obranu a poslal balon do brány – 4:2.

Krnov výhru navýšil

Hned po přestávce přešel hostující Pekárek přes tři hráče a brankář Tabach mohl potřetí lovit míč ze sítě – 4:3. V 55. minutě pak standardka Strážnického skončila na hlavě Grody, který sklepl míč pro Garbu, jenž ho uklízel do prázdné brány – 5:3. Poslední slovo měl pak za osm minut domácí Korchan, který z přímáku poslal míč levačkou na bližší tyč – 6:3. Hradec pak ještě mohl snížit, když proti Pekárkovi vyběhl brankář Tabach, Pekárek si píchl kolem něj balon a střelu mířící do brány pak odvrátila do bezpečí domácí obrana. Krnov si pak už náskok zkušeně hlídal a v poklidu získal další tři body.

 

Krnov jede příští kolo do Slavkova. Hradec bude hostit Lichnov.



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Soupeři jsme svou nesoustředěností nabídli vždy snížení. Třikrát jsme je takto nechali vrátit se do hry. Až ve druhém poločase jsme to rozhodli pro sebe, když soupeř pomalu fyzicky začal odpadat.

TJ Hradec n/M
David Žurek (hrající trenér): Dneska jsme natoupili v nejslabší jarní sestavě. Opět nás sráželo, že jsme dotávali strašně laciné góly. Domácí sice byli herně lepší, ale nemuselo to skončit až takjovým rozdílem. Bohužel v obranné fázi jsme nedůrazní.



Sestavy


FK Kofola Krnov B
M. Tabach [-] - J. Garba [-] , H. Varyš [-] (46. L. Křištof [-] ) , J. Toška [-] (68. J. Mlčoušek [-] ) , M. Burian [-] (75. K. Koštialik [-] ) , J. Majzlík [-] - P. Strážnický [-] , O. Kubík [-] , J. Rolný [-] - T. Korchan [-] (68. J. Matyáš [-] ) , J. Groda [-]

TJ Hradec n/M
J. Waigner [-] - D. Pekárek [-] , M. Gebauer [-] (36. P. Hellebrand [-] ) , T. Wiweger [-] (76. M. Válek [-] ) , D. Večerka [-] , L. Hruška [-] , T. Hebelka [-] (63. T. Tichavský [-] ) , J. Kvasnička [-] , J. Tůma [-] , T. Krejsa [-] (76. M. Kříž [-] ) , R. Dušek [-] (63. D. Žurek [-] )

ŽK: 62. R. Dušek .
Hráči zápasu: T. Korchan , O. Kubík .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: ŘEZNÍČEK Miroslav - MACRINEANU Jiří, LÁRYŠ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Kuric
Tip experta: výhra domácích

Tady to vidím na jasnou výhru Krnova.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích