Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lichnov počtvrté na jaře remizoval, tentokrát s Jindřichovem


Branky


17

Lichnov po poločase vedl o jednu branku. Jindřichov ve druhé části skóre otočil. Lichnov si nechal pak vyrovnávací trefu na nastavení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lichnov se ujal vedení

Lichnov v dalším jarním zápase přivítal mužstvo z Jindřichova. Na začátku zápasu byl o něco aktivnější domácí Lichnov. Jindřichov si nemohl zvyknout na těžký terén, a navíc se přizpůsobil hře domácích. Lichnov se pak dostal do vedení po 17. minutách hry, když Karel Podaný na půlící čářě uvolnil Sojčáka, který se protáhl až do vápna, kde protlačil balon do hostující brány - 1:0. Důležitý okamžik zápasu pak nastal dvě minty před koncem prvního poločasu, kdy Fadrný fauloval v pokutovém území Štalmacha. Obdržel za faul žlutou kartu, a jelikož už to byla druhá, tak musel jít předčasně pod sprchy. Penaltu však Horkelovi chytil skvělý Moškoř. 

Jindřichov otočil, Lichnov vyrovnal

Celý druhý poločas tak hrála hostující družina přesilovku. Domácí hosté postupně zatlačovali k jejich pokutovému území. Lichnov se soustředil na obranu a rychlé brejky, které ale moc úspěšné nebyly. Jindřichov si pak vypracoval šance Horkelem a Štalmachem, ale Moškoř byl na místě. V 69. minutě pak zahrával standardku hostující Lapuník a míč před bránou protečoval do sítě Horkel - 1:1. Jindřichov byl nadále aktivnější, ale šance Zavadila, Štalmacha a Horkela zlikvidoval Moškoř. Tlak pak vyvrcholil v 86. minutě, kdy Jaroslav Hanslík nahrál svému synovi Janovi, který otočil skóre zápasu - 1:2. Jindřichov se ale pak zatáhl a to se mu vymstilo. Ve čtrtvé minutě nastaveného času se nejdříve dvakrát neprosadil Jiří Podaný, ale odražený míč pak doputoval ba vápno k Zahradníkovi, který pak tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě  a zajistil domácím bod - 2:2.

 

Lichnov jede příští kolo do Hradce. Jindřichov bude hostit Malé Hoštice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Začátek byl vyrovnaný, dokonce bych řekl, že jsme byli aktivnější. Ujali jsme se v 17. minutě vedení. Před poločasem byl ale vyloučen po druhé žluté kartě Fadrný a hosté kopali penaltu. Naštěstí jí Moškoř vychytal. Druhý poločas nás pak v deseti stál moře sil. Hosté skóre otočili. Pak ale se zbytečně zatáhli a my jsme z posledního útoku vyrovnali. Bod bereme. Kluci si to za výkon a obětavost v deseti zasloužili.

TJ Slezan Jindřichov
Jiří Boháček (předseda): V ptvním poločase to nebyl moc fotbal, nakopávalo se, a my jsme se přizpůsobili domácím. Navíc nám dlouho trvalo než jsme se zžili s terénem. Těsně před poločasem, když už jsme prohrávali, jsme nedali penaltu. Celý druhý poločas jsme hráli přesilovku. Zápas jsme otočili, a dalších pět šancí jsme nedali. V nastavení pak domácí vyrovnali. Bod bereme jako ztrátu vzhledem k druhému poločasu.



Sestavy


TJ Sokol Lichnov
D. Moškoř [-] - M. Lazar [-] , J. Mašlík [-] , M. Tesař [-] , J. Fadrný [-] - M. Pokorný [-] , A. Sojčák [-] (53. D. Říha [-] ) , J. Podaný [-] , P. Zahradník [-] , K. Podaný [-] - M. Petula [-]

TJ Slezan Jindřichov
J. Kašpar [-] - J. Zavadil [-] (93. J. Boháček [-] ) , M. Čech [-] (71. J. Hanslík [-] ) , M. Kuřec [-] , D. Zábranský [-] , P. Táborský [-] (85. J. Hanslík [-] ) , P. Lapuník [-] , D. Horkel [-] , R. Štalmach [-] , T. Kusenda [-] , M. Šmíd [-]

ŽK: 8. J. Fadrný , 51. A. Sojčák , 68. M. Lazar , 89. J. Podaný - 20. M. Šmíd , 58. P. Táborský , 72. J. Kašpar , 76. D. Horkel , 76. P. Lapuník . ČK: 43. J. Fadrný .
Hráči zápasu: D. Moškoř .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - ŘEZNÍČEK Miroslav, BALINT Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jan Kuric
Tip experta: remíza

Lichnov je na domácí půdě nepříjemný soupeř. Tady to vidím na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza