Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov splnil roli favorita


17

Hosté sice brzy vedli. Slavkov ale čtyřmi góly zápas zlomil ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o jednu branku

Slavkov hostil na svém hřišti v neděli mužstvo z Vítkova. Slavkov začal aktivně a v první desetiminutovce spálil dvě šance Hendrych. Po dvanácti minutách utekl po pravé straně Kudla, který gólově oslovil kapitána Mikulenku, jenž střelou k tyči poslal hosty do vedení z první vážnější akce – 0:1. Slavkov ale nadále pálil své tutovk. Aktivní v tomto ohledu byl hlavně Hendrych s Glogou. Slavkov vyrovnal ve 24.minutě, když brankář Böhm vyrazil střelu na kopačku Gračanina, který se nerozpakoval míč umístit do sítě – 1:1. Hned za minutu musel pacifikovat nepříjemnou střelu Mičky gólman Mrázek. Po půlhodině hry se rohový kop Schneidera odrazil na šestnáctku k volnému Dietrichovi, který bombou rozvlnil hostující síť – 2:1. V závěru poločasu pak ještě spálil další šance nešťastník Gloga.

Slavkov vedení navýšil

Do druhého poločasu musel Vítkov poslat na hřiště brankáře Soukupa za zraněného Böhma. V úvodu poločasu se ale Vítkov zjevil ve dvou příležitostech. Nejdříve Mička vysunul Zouhara, kterého vychytal Mrázek. Za chvíli po nahrávce Sychry střílel nad bránu Mikulenka. Ve druhém poločase přišel klíčový okamžik utkání po hodině hry, když si střídající Slunský sebral míč a od střídačky vnikl do pokutového území, kde zakončil na zadní tyčku – 3:1. Čtvrtá branka padla čtvrthodinu před koncem, když nakopnutý míč před brankáře Soukupem prodloužil hlavou do sítě Hendrych – 4:1. Ve zbytku zápasu se za parného počasí zápas jen v poklidu dohrával.

 

Slavkov jede příští kolo do Staré Vsi. Vítkov bude hostit Velké Hoštice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Radoslav Urban (kapitán): Kdyby to bylo po prvním poločase 6:1, nikdo by se nemohl ani divit. Sice jsme prohrávali, ale dokázali jsme otočit, a ve druhé části pak výhru dvěma góly ještě pojistit. Nejdůležitější jsou pro nás tři body. My jedeme dál.

TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Soupeř byl bohužel lepší než my., vypracoval si víc šancí, které i díky naším chybám dokázal proměnit. My jsme měli pak i hodně zraněných, musel jsem stáhnout gólmana, a od 70. minuty jsme dohrávali o deseti. Důležitý pro nás bude příští zápas.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov
T. Mrázek [-] - R. Hendrych [-] , J. Schneider [-] (78. A. Honka [-] ) , J. Gloga [-] , A. Žilka [-] , D. Gračanin [-] , J. Quis [-] (69. Š. Žilka [-] ) , T. Dietrich [-] , T. Marek [-] (53. M. Slunský [-] ) , D. Marek [-] , M. Kostera [-]

TJ Vítkov
D. Böhm [-] (46. V. Sychra [-] ) - J. Hučík [-] (34. Š. Zouhar [-] ) , Š. Hučík [-] , P. Prda [-] , F. Kudla [-] , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , D. Fabík [-] , M. Bek [-] , T. Kristián [-] (60. L. Lamatschek [-] ) , L. Černín [-] (46. V. Soukup [-] )

ŽK: 76. D. Gračanin - 21. D. Fabík , 76. F. Kudla .
Hráči zápasu: J. Gloga - F. Kudla .
Počet diváků: 196. Rozhodčí: RAŽNÝ Jan - RITTER Jakub, TOMAI Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Kolabasa
Tip experta: výhra domácích

Slavkov si s Vítkovem jednoduše poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích