3:3
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malé Hoštice prohospodařily nadějný tříbrankový náskok


Branky


4. D. Pospěch , 16. T. Wittek , 20. D. Pospěch - 27. M. Petula (p.) , 68. J. Slepička , 75. M. Petula
17

Hoštice brzy vedly o tři branky. Ale svůj náskok dokázaly během zápasu prohospodařit.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoštice vedly o dvě branky

Malé Hoštice ve svém prvním jarním domácím zápase hostily mužstvo z Lichnova. Začátek zápasu jasně patřil domácí družině. Už ve třetí minutě mířila Suchánkova střela vedle branky. Ve čtvrté minutě poslal Stříbný míč na Pospěcha, který placírkou uklidil balon k tyči – 1:0. Po čtvrthodině hry pom rohu Watzlawika posunul balon do brány špičkou kopačky Wittek – 2:0. Úspěšnou dvacetiminutovku zakončil po nahrávce Wittka přesným zásahem Pospěch – 3:0. Hosté snížili ve 27. minutě, když po nastřelené ruce v pokutovém území proměnil penaltu s přehledem Petula – 3:1. V závěru poločasu pak mohli skórovat obě družiny. Nejdříve střelu Stříbného vyrazil brankář Moškoř na rok. V nastavení Petula rozezvučel tyčku domácí brány. 

Lichnov vyrovnal

V úvodu druhého poločasu mohli domácí definitivně rozhodnout ve svůj prospěch. Ve 46. minutě po rohu Adamčíka hlavičkoval těsně vedle Droppa. Za čtyři minuty skončila střela Pospěcha těsně nad bránou. V 52. minutě vychytal tutovku Stříbného skvělý Moškoř. V 63. minutě akce po ose Stříbný, Wittek Greško skončila nepřesnou střelou posledně jmenovaného. Hosté pak udeřili dvacet minut před koncem, když Slepička napálil míč bodlem nechytatelně do brány – 3:2. Hned vzápětí nastřelil Greško břevno a Stříbný mířil do brankáře Moškoře. Čtvrthodinu před koncem pak po špatné rozehrávce brankáře Exnera vystihl míč Petula a srovnal skóre – 3:3. Domácí ale nesložili ruce do klína a v poslední desetiminutovce si vypracovali několik tutovek. Nejdříve Suchánek pálil těsně vedle. Pak tutovku Vltavského zlikvidoval Moškoř. Na Moškořovi si vylámal zuby dvakrát i Wittek. V 90. minutě neuspěl Stříbný a v nastavení opět proti Wittkovi čaroval Moškoř. Lichnov tak vybojoval třetí jarní remízu. Pro Hoštice to byl první jarní bod. 

 

Malé Hoštice příští týden přivítají Krásné Loučky. Lichnov Bude hostit Jindřichov.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Měli jsme šance na tři zápasy, ale vyhořeli jsme totálně v koncovce. Vedli jsme brzy 3:0. Pak nám dali na 3:1. Pak jsme je dokonce nechali vyrovnat. V závěru jsme promarnili asi pět šancí. Mělo to skončit 8:4.

TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Zase jsme hráli jen v 11 hráčích, ale ukopali jsme to aspoň na bod. První poločas byl katastrofa z naší strany. Ve druhém to bylo o něco lepší a vyrovnali jsme. Pak domácí nedali hodně tutovek, a díky brankáři Moškořovi si vezeme domů bod.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
F. Exner [-] - D. Schrom [-] , P. Stříbrný [-] , T. Wittek [-] , R. Suchánek [-] , D. Watzlavik [-] (46. M. Adamčík [-] ) , M. Unruh [-] (60. D. Greško [-] ) , D. Pospěch [-] (79. E. Vltavský [-] ) , A. Celta [-] (60. Š. Winkler [-] ) , J. Droppa [-] , J. Chřibek [-]

TJ Sokol Lichnov
D. Moškoř [-] - J. Mašlík [-] , J. Fadrný [-] , M. Lazar [-] , M. Pokorný [-] , K. Podaný [-] (74. L. Byrtus [-] ) - A. Sojčák [-] , J. Slepička [-] , J. Podaný [-] , A. Komenda [-] - M. Petula [-]

ŽK: 49. A. Celta , 74. J. Droppa - 40. M. Lazar , 49. J. Podaný , 71. M. Petula .
Hráči zápasu: D. Pospěch - D. Moškoř .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: THIEMEL Karel - TĚŽKÝ Michal, TOMEŠ Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Kolabasa
Tip experta: remíza

Lichnov je silný hlavně doma a v Hošticích to vidim na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích