1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov rozhodl ve druhém poločase


Branky


17

Po nerozhodném poločase, dal Krnov ve druhé části dva góly a vyhrál. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Jindřichov na svém trávníku ve šlágru kola přivítal mužstvo z Krnova. Úvodní čtvrthodina patřila domácí družině, která si vypracovala pět rohů, ze kterých se ale nic neurodilo. Krnov udeřil z první vážnější akce, když ve 21. minutě Sklenařík našel Grodu, který přehodil gólmana Zábranského a Kerage hlavou umetl míč do sítě - 0:1. Krnov pak zahrozil střelou Sklenaříka z dvaceti pěti metrů, kterou neudržel Zábranský, ale Kubík z dorážky střílel vedle. Poté zahrával standardku hostující Strážnický, Zábrasnký míč opět neudržel, ale Kerage pálil opět vedle. Jindřichov varovnal v 36. minutě, když rohový kop Šmída vyrazil brankář Tabach, na zadní tyči přiklepl Štlamach míč Juráňovi, který jej doklepl do sítě - 1:1. Poločas tak skončil nerozhodně. 

Krnov rozhodl

Úvod druhého poločasu opět patřil domácí družině. Do velké šance se řítil Tilkeridis, ale z dobré pozice přestřelil krnovskou branku. Další šanci měl Šmíd, jehož pokus vyrazil Tabach ke Štalmachovi, který míč napálil pouze do břevna. V 67. minutě se dostal Krnov opět do vedení, když Kubík uvolnil Korchana, který prostřelil brankáře Zábranského - 1:2. V 80. minutě byl podruhé žluté kartě vyloučen domácí kapitán Boháček. Jindřichov však chtěl vyrovnat a otevřel hru. Hosté pak podnikali brejky. V 88. minutě nevyšlo zakončení krnovskému Strážnickému, když nastřelil pouze ruky Zábranského. V nastavení pak udělali domácí chybu ve středu hřiště a krnovští se řítili tři na jednoho na domácí branku. Zakončení vzal na svá bedra Dočkal, který zkušeně přehodil Zábranského - 1:3.

 

Jindřichov jede příští zápas do Lichnova. Krnov bude hostit Hradec.



Ohlasy k zápasu


TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Bylo to divoké, a někdy zbytečně vyhrocené. Na rozhodčího se vymlouvat nebudu. Podle mě jsme si to prohráli sami, protože jsme nedokázali využít nabídnuté šance.

FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Od první minuty to bylo těžké utkání. Domácí na nás vletěli, měli hodně nebezpečné standardky. My jsme se sice ujali pak vedení, ale domácí vyrovnali z rohu. Ve druhé části to bylo hodně bojovné, podařilo se nám dát na 2:1. Pak jsme to kontrolovali a v závěru dali na 3:1.



Sestavy


TJ Slezan Jindřichov
D. Zábranský [-] - M. Juráň [-] , P. Táborský [-] , P. Lapuník [-] , R. Pavlíček [-] , D. Horkel [-] , R. Štalmach [-] , V. Boháček [-] , T. Kusenda [-] , M. Šmíd [-] , M. Tilkeridis [-]

FK Kofola Krnov B
M. Tabach [-] - J. Garba [-] , J. Majzlík [-] , L. Zavadil [-] , M. Burian [-] - A. Říha [-] , J. Groda [-] , O. Kubík [-] , P. Strážnický [-] - E. Kerage [-] , M. Sklenařík [-]

ŽK: 14. P. Táborský , 29. D. Horkel , 33. R. Štalmach , 51. V. Boháček - 33. M. Burian , 42. A. Říha , 53. M. Sklenařík , 80. E. Kerage , 90. J. Garba . ČK: 80. V. Boháček .
Hráči zápasu: M. Šmíd - M. Burian , J. Garba .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: MINICH Marian - ŠEVČÍK Jan, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Kolabasa
Tip experta: výhra hostů

V Jindřichově to pro Krnov nebude jednoduche, ale mix mladých kluku a zkušených borců si se soupeřem poradi. Davam dvojku.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza