Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatníky kradly ve Velkých Hošticích


17

V každém poločase daly Zlatníky po dvou brankách a vyhrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlatníky daly dvě branky

Velké Hoštice hostily na svém trávníku mužstvo ze Zlatníků. Už po pár sekundách poslal Ležák balon do vápna na Juchelku, který poprvé míč netrefil a napálil jej do obránce, ale při druhém pokusu už byl nekompromisní – 0:1. Hosté si pak vypracovali dva rohy, ale z těch nic nebylo. V 8. minutě pak po rohu Czerného místo hlavičky volil Stoklasa zakončení nohou, a z toho nic nebylo. Hoštice mohly vyrovnat po třinácti minutách, ale táhlá střela Peterka po individuální akci zacinkala jen na tyčku hostující brány.  Za šest minut později po náběhu střílel aktivní Peterek vedle tyčky. Na druhé straně napálil Ležák míč do brankáře Maňáka. V 25. minutě nahrál Peterek Kopčanovi do výhodné pozice, ale ten si špatně spracoval míč a bylo po šanci. Na druhé straně zase centr Lukáše Němčíka nenašel adresáta. Ve 37. minutě po nahrávce Bensche střílel do brankáře Klimeše Czerný. Pět minut před koncem prvního poločasu zavedl míč po lajně Juchelka, který nahrál pod sebe na Lukáše Němčíka, jenž s přehledem uklidil míč k tyčce – 0:2. V samém závěru poločasu si Czerný povodil dva hráče, ale jeho pokus mířící do brány vykopl Kořínek. 

Zlatníky výhru pojistily

Do druhého poločasu sice vstoupily Hoštice aktivněji, ale hrály bez nápadu a bez invence. V 63. minutě se dostal po rychlém brejku Juchelka do vápna, kde Maňák jeho pokus vychytal, ale Juchelka dokázal pohotově nahrán na Lukáše Němčíka, který dostal míč do prázdné branky – 0:3. Za šest minut pak si udělal Juchelka slalom mezi domácími obránci a pohodlně zavěsil míč do sítě – 0:4. Poslední šanci domácích měl Benna, který dvakrát nastřelil hostujícího hráče. Ve zbytku času se už utkání jen dohrávalo.

 

Velké Hoštice jedou v příštím kole do Vítkova. Zlatníky mají pauzu. 



Ohlasy k zápasu


FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Zápas se hraje devadesát minut, a ne jen čtyřicet pět. I když jsme po první půli prohrávali 0:2, nehráli jsme vůbec špatně. Bohužel nám nebylo přáno dát branku. Jedeme dál, neděláme z toho vědu.

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Hoštice hrály to, co jsme od nich čekaly. Narozdíl od nich jsme ale my dávali góly a naši útočníci splnili plán na 200 %. Navíc nám dnes výborně fungovala obrana. Hodně nám pomohl gól v první minutě, ten nás hodně uklidnil.



Sestavy


FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - O. Kopčan [-] (69. M. Kaluža [-] ) , P. Stoklasa [-] (76. P. Kupka [-] ) , E. Peterek [-] (83. P. Müller [-] ) , T. Kura [-] (83. F. Pírek [-] ) , V. Olšr [-] , L. Benna [-] , P. Bensch [-] , J. Tietz [-] , M. Czerný [-] , T. Svrček [-] (46. A. Fabisz [-] )

TJ Sokol Zlatníky
R. Klimeš [-] (46. J. Losert [-] ) - D. Bláha [-] , R. Chmel [-] (76. M. Holčapek [-] ) , V. Dočkal [-] , T. Němčík [-] , V. Ležák [-] , L. Němčík [-] (80. M. Jaroš [-] ) , L. Juchelka [-] (73. R. Uvíra [-] ) , O. Kořínek [-] , J. Klimeš [-] , P. Pospíšil [-]

ŽK: 86. P. Kupka - 55. R. Chmel , 65. D. Bláha .
Hráči zápasu: M. Czerný , P. Stoklasa - L. Juchelka , L. Němčík .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: TVRDÝ Zbyněk - MORAVEC Roman, YEGHIAZARYAN Vachik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Kolabasa
Tip experta: výhra hostů

Tady moc nevím, ale tipuji výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích