3:1
(1:0)
51. M. Czerný (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov se protrápil k výhře nad Velkými Hošticemi


Branky


6. A. Levák , 55. J. Dvořák , 89. J. Němeček - 51. M. Czerný (p.)
16

Budišov brzy vedl. Hoštice srovnaly po přestávce. Budišov ale hned vzápětí reagoval, a výhru pak potvrdil v poslední minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov šel do vedení

Budišov v prvním jarním domácím zápase přivítal mužstvo z Velkých Hoštic. Budišov začal aktivněji a dostal se do vedení po šesti minutách, když Jan Němeček převedl balon na Aleše Leváka, který si jej navedl do leva a následnou bombou vymetl všechny pavouky z hostující sítě – 1:0. Budišov se po vstřelení branky ale nemohl dostat do tempa a začal více chybovat. Hrálo se víceméně mezi šestnáctkami. Ve 25. minutě pak vystřelil hostující Peterek, brankář Matěj Němeček balon vyrazil, ale Stoklasa se k dorážce nedostal. Ve 35. minutě se hosté po střetu Müllera s domácím hráčem dožadovali penalty, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Ve 43. minutě se po rohu Černocha dostal k zakončení Jan Němeček, ale jeho střelu srazila obrana hostů na rohový kop. V závěru poločasu pak Šlížek nabil Pizurovi, ale jeho pokus vytěsnil gólman Maňák. 

Budišov náskok navýšil

Velké Hoštice pak dokázaly domácím zkomplikovat cestu za třemi body hned po přestávce, když byl ve vápně faulován Müller a penaltu s přehledem poslal do brány kapitán Czerný – 1:1. Hosté se ale radovali z vyrovnání jen pět minut, když se v chumlu hráčů před vápnem objevil míč u Dvořáka, který se nerozpakoval a napnul síť hostující brány – 2:1. Budišov pak mohl navýšit skóre po hodině hry, když po rohovém kopu se dostal balon k Šlížkovi, který nabil pro Pizura, jenž ale pálil ale nad břevno. Budišov pak sice byl fotbalovější, ale znytečně začal nervóznět. Budišov se pak uklidnil až v poslední minutě, když střelu Aleše Leváka vyrazil gólman Maňák jen před sebe a pohotový Jan Němeček poslal balon za jeho záda – 3:1.

 

Budišov si příští kolo dává volno. Velké Hoštice budou hostot Lichnov.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): Od první minuty jsme diktovali tempo hry, ale po vstřeleném gólu jsme přestali hrát a dělali jsme chyby. Svými chybami jsme si zápas dělali těžší, a teprve na konci zápasu se nám podařil dát uklidňující gól.

FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Musím říci, že od nás to byl výborný zápas. Kluci pracovali od první minuty a soupeři jsme nic nedarovali. I když jsme prohráli, tak si myslím, že jsme to soupeři hodně znepříjemnili a nedali jsme mu nic zadarmo.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - A. Levák [-] , J. Kuric [-] (39. P. Pizur [-] ) , D. Huťa [-] (53. M. Kadlec [-] ) , J. Dvořák [-] , T. Černoch [-] , J. Šlížek [-] , D. Anděl [-] , M. Marek [-] , J. Němeček [-] , T. Skácel [-]

FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - O. Kopčan [-] , A. Fabisz [-] , P. Stoklasa [-] , E. Peterek [-] , M. Kaluža [-] (70. F. Pírek [-] ) , T. Kura [-] , V. Harasim [-] , M. Czerný [-] , P. Müller [-] (85. L. Benna [-] ) , T. Svrček [-]

ŽK: 53. T. Skácel , 73. P. Pizur - 40. O. Kopčan , 81. E. Peterek .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: MINICH Marian - CHLEBOVSKÝ Bohumír, SCHNEIDER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Schneider
Tip experta: výhra domácích

Zde bych vsázel čistou jedna. Budišov je kvalitní mančaft, který disponuje technickými a rychlými hráči. Hoštice takovou kvalitu nemají a i vzhledem k domácímu prostředí myslím, že hosté prohrají o více než dvě branky.

Tip: výhra domácích