4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 14:30

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkov získal velmi důležité tři body


Branky


16

Hradec sice vedl, ale Vítkov do poločas otočil skóre. Ve druhém pak domácí přidali další dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítkov po poločase vedl

Vítkov do svého prvního jarního zápasu nastoupil proti mužstvu z Hradce. Hosté si během úvodních 28. minut vypracovali nekolik šancí. V té první po nahrávce Kvasničky minul míč na zadní tyči Kellner. Pak kapitán Krejsa z přímého kopu orazítkoval tyč. Stějně se vedlo i Víchovi z rohového kopu. Pekárek si pak po samostatném nájezdu vylámal zuby na brankáři Böhmovi. Přímý kop Štencela nezasnul do brány na zadní tyči Tůma. Po úvodním tlaku a šancích se dostal Hradec do vedení ve 28. minutě, když Štencel obstřelil brankáře Böhma na zadní tyči – 0:1. Vítkov vyrovnal hned vzápětí, když centrovaný míč si našel v pokutovém území kapitána Mikulenku, který z pětky ve skluzu zametl míč do brány – 1:1. Otočil skóre ak mohl hned vzápětí po střele Šimona Hučika, kterou varazil Waigner Kudla, ale hlavou mířil nad bránu. Ve 44. minutě si 3 hráči hostů zbytečně přihrávali v pokutovém území, Faldýn jim chtěl míč vypíchnout, a při odkopu jej fauloval gólman Waigner. Penaltu pak s přehledem proměnil Chudický.

Vítkov vedení navýšil

Hru domácích pak ve druhé části výrazně oživil střídající Jakub Dohnálek. Deset minut po přestávce už vedl Vítkov o dvě branky, když kapitán Mikulenka nezištně nahrál Jakubu Dohnálkovi, který nekompromisně poslal balon do hradecké brány – 3:1. Po hodině hry pak Jakub Dohnálek trefil zpoza šestnáctky jen tyčku hostující brány. Za deset minut pak Jakubu Dohnálkovi vytáhl pokus nad bránu gólman Waigner. Minutu před koncem pak prolomil svou střeleckou smůlu Ondřej, který si navedl míč na hranici velkého vápna a umístil jej nezadržitelně pod víko – 4:1.

 

Vítkov jede v příštím kole do Slavkova. Hradec bude hostit Starou Ves.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Pro nás veledůležité tři body. Soupeř byl v úvodu hodně nebezpečný a v první půlce nás do prvního gólu přehrával. Potom, co jsme ale hned vyrovnali, tak se zápas srovnal, a my jsme ještě před přestávkou šli z penalty do vedení. Ve druhém poločasu přinesl do naši hry oživení Kuba Dohnálek, který to rozhýbal, a my jsme dali další dvě branky.

TJ Hradec n/M
David Žurek (hrající trenér): Je to pořád stejná písnička. Nadřeme se na gól, a pak lacině inkasujeme. V 7. minutě jsme měli vést už 2:0 a mohlo být po zápase. Pak jsme sice dali branku, ale domácí hned vzápětí vyrovnali a z lacinné penalty šli do vedení. Ve druhé půli už to od nás bylo úplně na nic.



Sestavy


TJ Vítkov
D. Böhm [-] - J. Hučík [-] (46. J. Dohnálek [-] ) , L. Černín [-] , Š. Hučík [-] , F. Kudla [-] , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] (87. V. Sychra [-] ) , D. Fabík [-] , A. Faldýn [-] (65. V. Ondřej [-] ) , M. Chudík [-] (89. T. Kristián [-] ) , L. Dohnálek [-] (87. M. Bek [-] )

TJ Hradec n/M
J. Waigner [-] - D. Večerka [-] (62. D. Žurek [-] ) , R. Dušek [-] (46. P. Hellebrand [-] ) , L. Vícha [-] (75. D. Hermann [-] ) , J. Kvasnička [-] (81. T. Tichavský [-] ) , J. Tůma [-] , T. Krejsa [-] , R. Kellner [-] , J. Štencel [-] , M. Gebauer [-] (46. M. Rampáček [-] ) , D. Pekárek [-]

Hráči zápasu: J. Dohnálek - J. Štencel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - YEGHIAZARYAN Vachik, KVASNIČKA Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Jan Schneider
Tip experta: výhra domácích

Vítkov má v kádru, podobně jako my, spoustu mladých a běhavých kluků. Věřím, že na Hradec, který po zimě poněkud hráčsky oslabil, toto bude platit a Vítkov zvítězí. Jednoduché to však mít vítkovští nebudou.

Tip: výhra domácích