1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:00

22.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubčovice odčinily nevydařený zápas s Vřesinou


Branky


13

Jakubčovice přijely do Brušperku s jediným cílem. Odčinit špatný výkon z minulého týdne a uhrát co njelepšíí výsledek s favorizovaným Brušperkem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šaten se šlo za nerozhodného stavu

Už na začátku utkání jsme mohli vidět gólové příležitosti na obou stranách. Nejprve domácí Vašíček nasadil obránci jesle a chtěl vyzkoušet pozornost brankáře Bučka, jeho střela z úhlu byla ale na poslední chvíli zablokována. Minuty po něm na druhé straně těsně nad pálil Martin Pražák. Ve 22. minutě dal hostujícím fanouškům důvod k radosti Filip Pražák. Ten si potáhl míč před soupeřovou šestnáctkou a levačkou přesně vypálil. Těsně před koncem poločasu domácí vyrovnali po brance Velčovského, který po pěkné kombinaci vymetl levý horní roh.

O výsledku rozhodla branka z 58. minuty

Skóre ukazovalo 1:1 a druhý poločas se tak začínalo úplně nanovo. O výsledku utkání rozhodla branka z 58. minuty. kdy Petr Ďurica zkušeně vyřešil útočnou akci a obstřelil golmana Sztefku. Žádná další branka nepadla, Jakubčovice si z Brušperka odvezli velice cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Brušperk
trenér Dostalík: Utkání jsme nezvládli, soupeř chtěl vítězství více než my. Je to pro nás ztráta.

TJ Tatran Jakubčovice
Trenér Harazim: Po katastrofálním výkonu z minulého týdne musím kluky pochválit. Jezdili po zadku a hráli jako tým. Myslím si, že jsme byli lepším mužstvem a vyhráli zaslouženě.



Sestavy


SK Brušperk
M. Sztefka [-] - R. Kublák [-] (86. M. Kuchař [-] ) , R. Hadaš [-] , V. Piecha [-] , R. Vašíček [-] (71. A. Pelíšek [-] ) - M. Gula [-] (54. M. Kutáč [-] ) , D. Solomonovych [-] (54. D. Hutník [-] ) , J. Šilák [-] , E. Talián [-] , J. Velčovský [-] - K. Merta [-]

TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - K. Molnár [-] (61. P. Šťastný [-] ) , M. Raszyk [-] , Z. Sommer [-] , M. Zagol [-] , J. Schreier [-] (76. D. Staff [-] ) , P. Zagol [-] (90. N. Delín [-] ) , M. Pražák [-] , F. Pražák [-] , P. Ďurica [-] , P. Moravec [-]

Počet diváků: 95. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - HERDA Tomáš, SLANÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Michal Rubý
Tip experta: remíza

Brušperk na jaře ještě neprohrál, Jakubčovice se bodově trápí, ale dlouhodobě se jim na Brušperk daří. Tipuji remízu 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích