J. Kocur 8.
Z. Eršil 18. (p.)
J. Kocur 50.
3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

18.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj si doma pohlídal vítězství


Branky


8. J. Kocur , 18. Z. Eršil (p.) , 50. J. Kocur - 58. F. Pražák
13

Háj ve slezsku hostil Jakubčovice. Hosté se zatím trápí v koncovce a jestli se chtějí vyhnout boji o sestup, budou muset zabrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva brzké góly Háje

Hosté prospali první poločas. Do 20 minut hned dvakrát inkasovali. Poprvé se trefil v 8. minutě Kocur, kdy se po dlouhém autu nejlépe zorientoval ve vápně a prudkou střelou pod břevno rozvlnil síť.  V 18. minutě nařídil hůavní rozhodčí pokutový kop a Zdeněk Eršil jej s chladnoiu hlavou proměnil. Poté se hra trochu vyrovnala a další branky poločas nenabídl.

Gól na obou stranách

Začátek druhého poločasu přinesl branku na obou stranách. Jako první se podařilo skórovat opět domácím, kdy se obraně Jakubčovic nepovedl odkopnout míč pryč z šestnáctky a na zadní tyč zakončoval Kocur. O 8 minut později udeřili hosté. Pěknou přízemní a pro branáře nepříjemnou střelou prosadil Filip Pražák. Zápas už zádnou branku nenabídl, a tak si Háj ve slezsku připisuje první jarní výhru.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Jakubčovice
Trenér Harazim: Prospali jsme začátek a i když hra nevypadá špatně, trápíme se v koncovce. Příliš se nadřeme na to, abychom dali branku.



Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
A. Nemček [-] - O. Urbančik [-] (81. V. Šimeček [-] ) , D. Dvořáček [-] (61. M. Strakoš [-] ) , K. Jančík [-] (86. J. Juchelka [-] ) , D. Ivan [-] , Z. Eršil [-] , J. Kocur [-] , M. Krejčí [-] , M. Michna [-] , A. Blažej [-] , P. Konvička [-]

TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - M. Zagol [-] , O. Moravec [-] , P. Zagol [-] , M. Pražák [-] , F. Pražák [-] , P. Ďurica [-] (84. N. Delín [-] ) , K. Molnár [-] (59. J. Petr [-] ) , T. Murin [-] (59. Z. Sommer [-] ) , D. Vavroš [-] (75. P. Moravec [-] ) , M. Raszyk [-]

ŽK: 36. Z. Eršil , 42. M. Michna - 21. F. Pražák , 85. J. Petr .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - ŠIŠTÍK Petr, ŠVEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Adam Michalek
Tip experta: remíza

Ani jednomu týmu moc nevyšel vstup do jarní části soutěže, Jakubčovice mají více zkušený tým, zato Háj má nemálo běhavých mladíků. Zápas dle mého bude vyrovnaný a tipuji tak remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza