Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brušperk rozhodl zápas v prvním poločase


Branky


11

V prvním jarním kole zavítali do Brušperku fotbalisté Vřesiny. Zápas nabídl zajímavou podívanou a boj do poslední minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek patřil Brušperku

Do zápasu určitě lépe vstoupili domácí, kde hned ve 12. minutě po centru z levé strany a neúspěšném odhlavičkování obranou Vřesiny dostal míč za záda brankáře Velčovský. Už za 4 minuty zvyšoval na 2:0 do odkryté brány Kutáč. Vřesina poté změnila taktiku, zlepšila svou hru, ale i přesto šli hosté do kabiny s dvougólovým deficitem. 

Vřesině se povedl vstup do druhé půle

V druhém poločase začala lépe Vřesina. Už v 51. minutě se hosté dočkali sníženi po hlavičce Maršálka. To bylo ale z jejich strany všechno a vytouženého vyrovnání se i přes náznaky šancí nedočkali. Brušperk doma zvítězil a dotahuje se na přední příčky soutěžě.



Ohlasy k zápasu


SK Brušperk
SK Brušperk - trenér Dostalík: Měli jsme výborný vstup do utkání, soupeř pak zjednodušil hru, podařilo se mu snížit. Škoda dvou jasných šancí v druhém poločase, které nám mohly dát klid, kdybychom je proměnili. Bylo to velice těžké utkání, jsme rádi za 3 body.

FC Vřesina
FC Vřesina - trenér Kaventa: Soupeři jsme na začátku sami darovali dvě branky a sami jsme nedokázali naše šance využít. Po přestávce jsme se zmohli pouze na snížení, ale to bylo z naší strany všechno.



Sestavy


SK Brušperk
M. Sztefka [-] - V. Piecha [-] , V. Knapp [-] (91. D. Solomonovych [-] ) , R. Hadaš [-] , R. Vašíček [-] - E. Talián [-] , J. Velčovský [-] (71. R. Kublák [-] ) , M. Kutáč [-] (91. M. Kuchař [-] ) , J. Šilák [-] , M. Gula [-] (38. D. Hutník [-] ) - K. Merta [-]

FC Vřesina
T. Matula [-] - R. Vojtek [-] (83. F. Damek [-] ) , R. Trojan [-] (46. R. Segeťa [-] ) , M. Kozelský [-] (83. J. Chobot [-] ) , J. Strohalm [-] (24. V. Brož [-] ) , T. Fendrich [-] , J. Novák [-] , A. Hruzík [-] , P. Maršálek [-] , T. Hruzík [-] , M. Bartonec [-]

ŽK: 47. E. Talián , 73. V. Knapp - 70. T. Matula .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: ČUBA Daniel - PETROŠ Radim, BORÁŇ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tomáš Kolbasa

Expert: Marek Havlíček
Tip experta: výhra domácích

Tady si výjimečně nejsem moc jistý, protože neznám kádr Vřesiny, ale proti Brušperku jsem několikrát hrál a doma jsou nebezpeční, proto zkusím jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích