Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neproměněné šance stály Kobeřice body


Branky


11

V sobotu přijel do Dolních Datyní tým z Kobeřic. Utkání nabídlo 4 branky, spoustu souboju a nevyužitých šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta soubojů, branky padaly na konci poločasu

První poločas se hrálo převážně mezi šestnáctkami, spousta soubojů a faulů. Už to vypadalo, že se do šaten půjde bez branek na obou stranách. Poslední pětiminutovka poločasu ale nabídla zajímavou podívanou. Nejprve zahrozili hosté, nakonec byl ze slušné šance pouze rohový kop. Na druhé straně se po dlouhém balónu za obranu od brankáře dostal ke střele Cileček, ten se zachoval neomylně a poslal domácí do vedení. Hned o dvě minuty později zvyšoval na 2:0 střelou z velkého vápna Kaduch. Ve 45. minutě šťastným centrem od rohového praporku Kobeřice snížily brankou Schlischky.

Domácí přežili tlak Kobeřic

Začátek druhého poločasu vyšel lépe Kobeřicím. Hosté si vypracovali 3 gólové šance, ani jednu však bohužel pro ně nedokázali využít. Šimeček a Petzuch oba přestřelili brankovou konstrukci a Slaninu vychytal domácí gólman. To bylo podle všeho to, co rozhodlo o výsledku utkání. Po tom, co domácí tento nátlak se štěstím přežili, se hra opět vyrovnala. V poslední minutě do téměř odkryté branky střílel Střižík, upravil tak skóre na 3:1 a Dolní Datyně si připsaly cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Havířov - Dolní Datyně
TJ Havířov-Dolní Datyně - Trenér Blejchař: Kluci byli od začátku dobře nastavení, plnili taktické úkoly. S prvním poločasem jsem spokojený, Po tom, co jsme přežili nátlak na začátku druhé půle, se hra uklidnila. Pro nás to jsou velmi cenné tři body, za které jsme velice šťastní.

TJ Sokol Kobeřice
TJ Sokol Kobeřice - Trenér Axmann: Podle mého názoru to byl pro nás nešťastný zápas a nezasloužená prohra. O výsledku rozhodly naše neproměněné šance. Nezasloužili jsme si prohrát, ale bohužel na to se historie neptá.



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
T. Chelmecký [-] - V. Kudláček [-] , T. Kodenko [-] , T. Zbavitel [-] , L. Stebel [-] , K. Rozsíval [-] , T. Kaduch [-] , J. Piskoř [-] , M. Cileček [-] (81. J. Ndanusa [-] ) , J. Cenek [-] (76. V. Dudek [-] ) , M. Střižík [-]

TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - M. Slanina [-] (76. O. Stuchlík [-] ) , A. Šimeček [-] , V. Petzuch [-] (89. . Střibný [-] ) , Z. Kryštof [-] , R. Wirth [-] , P. Kašný [-] (65. A. Kubný [-] ) , M. Schlischka [-] (76. P. Stuchlík [-] ) , O. Večerek [-] , P. Ševior [-] , D. Stareček [-]

ŽK: 54. M. Cileček , 68. L. Stebel - 79. A. Šimeček .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: NOVÁK Dominik - PASTERČÁK Jozef, SVOBODA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tomáš Kolbasa

Expert: Marek Havlíček
Tip experta: remíza

Těžko utkání na tip, které muže dopadnout jakkoliv. Myslím si, že terén nebude ideální a nebude to úplně o fotbalovosti, proto zkusím plichtu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích