2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané derby na svou stranu překlopil Hrádek


Branky


53. T. Laba , 85. M. Samiec - 3. L. Marosz , 80. J. Göllner , 83. D. Stach
9

Fotbalisté Hrádku zvítězili na horké půdě rivala z Milíkova 3:2. Zápas rozhodl střelou přes celé hřiště hostující ,brankář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrádecký úder

Začátek zápasu byl velice vyrovnaný, první gólovou šanci si připsali domácí fotbalisté, tu však nevyužili a tak se z protiútoku prosadili hosté. Hra se pak odehrávala mezi oběma šestnáctkami. Domácí se mohli prosadit přes precizní obranu hostů. 

Ondřej Rakowski končí v sanitce

Ve druhém poločase pokračovali domácí ve snaze o srovnání skóre. V 53. minutě se prosadil student pražské VŠCHT Tomáš Laba. Místo obratu však hosté opět ze standardní situace překlopili díky Janu Göllnerovi vedení na svoji stranu a když poté Milíkov inkasoval neuvěřitelný gól z výkopu brankáře, kterému pomohl vítr sfouknut vítr až za záda domácího brankáře, bylo s domácími ouvej. Navíc Milíkov utrpěl další ztrátu v podobě zranění Ondřeje Rakowského, který byl odvezen záchrannou službou. Milíkov pak ještě dal kontaktní branku, ale na vyrovnání už nedosáhli. Hrádek si tak odvezl cenné tři body a odpoutal se v tabulce od mužstva pod Kozubovou již na rozdíl šesti bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Milíkov
Franiok Michal, trenér: Byl to dnes v podstatě boj o šest bodů. U toho prvního obdrženého gólu tam nestačili obránci. Dnes jsme my měli první gólovku, mohli jsme jí vyřešit líp, ale nedali jsme z ni gól a oni pak z protiútoku, z vlastně první naši chyby v zápase dali gól na 0:1. Pak se to nějak tahalo od šestnáctky k šestnáctce, ale nebylo z toho nic. Ve druhém poločase padly čtyři góly. Gól Hrádku na 1:3 byl velice nešťastný, my jsme pak rychle dali gól na 2:3 a pak jsme ještě neproměnili vyloženou šanci na 3:3. Takové příležitosti musíme využívat, to nás trápilo již v zápase s Metylovicemi a trápilo nás to i dnes. Na tréninku jsme schopni z takových šancí proměnit devět z deseti a pak přijde zápas a nejsme to schopni zužitkovat. Nejvíc mě mrzí zranění Ondry (Rakowského), doufám, že to nebude nic vážného.

TJ Sokol Hrádek
Čmiel Petr, trenér: Dnes jsme vyhrávali 1:3, potom dal ještě jeden hráč Milíkova na 2:3. Vítězný gól dal dnes náš gólman, vykopl balon a ten doplachtil až do brány. Pak jsme ještě měli šanci, kde jsme si mohli pojistit naši výhru, nedali jsme to, ale potom jsme si to už udrželi. Dnešní utkání bylo vyrovnané a kdyby Milíkov dnes byl v kompletu (měl pouze jednoho hráče na střídání), tak by to dnes asi nebyly tři body pro nás.



Sestavy


TJ Milíkov
J. Sikora [-] - M. Samiec [-] , D. Grochol [-] , M. Pientok [-] , M. Sikora [-] , T. Laba [-] , D. Žabka [-] , O. Mato [-] , O. Rakovski [-] , S. Jasinek [-] , K. Hromada [-]

TJ Sokol Hrádek
D. Stach [-] - - B. Borski [-] , L. Michálek [-] , L. Marosz [-] , M. Szpyrc [-] , F. Martynek [-] , M. Sikora [-] , R. Borski [-] , L. Liberda [-] , M. Polák [-] , L. Buchta [-]

ŽK: 41. M. Samiec , 71. S. Jasinek .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: MUDRA Josef - KREŽELOK Ondřej, CHREN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů