Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném derby šťastné vítězství Hukvald


Branky


9
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastná branka pro Hukvaldy

Miniderby regionálních sousedů se těšilo slušné divácké návštěvě. Nástup do utkání se však domácím nevydařil. Nevyplatila se jim zejména nedůraznost ve hře. Hukvaldy trestaly z nohy Davida Cirnera, který docílil kuriózní branky při snaze zpracovat míč . Domácí se nechtěli před svými fandy spokojit s nepříznivým skóre, ale do přestávky se jim vyrovnat již nepodařilo.  

Místo obratu opět nešťastný gól v síti Metylovic

Urputný boj na obou stranách pokračoval i po návratu hráčů do druhé půle. Domácí místo vyrovnání opět inkasovali nešťastně ze střely domácích, která byla spíše odkopem a větrem snesena za záda brankáře Hradečného. Branka domácích padla po pěkné útočné kombinaci v 82. minutě. Na konci gólové akce byl Martin Trybula. Protože už domácí na vyrovnání nedosáhli odvezli si Hukvaldy do podhradí z Metylovic cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Metylovice
František Garba, trenér: Za dnešní utkání chci hodně pochválit rozhodčí. Filip Galásek dnes pískal s neskutečným přehledem, to se často nevidí. My jsme do utkání vstoupili špatně, byli jsme nedůrazní, málo aktivní, nešťastně jsme inkasovali. V druhé půli se hra zkvalitnila, byli jsme více na míči, ale zase jsme dostali hloupou branku. Utkání bylo vyrovnané utkání a soupeř měl více štěstí.

TJ Sokol Hukvaldy
Jiří Matula, trenér: Zápas byl vyrovnaný, herně malinko tvrdší. My jsme měli více šancí, oba naše góly byly velmi náhodné. Štěstí se podle mého názoru obrátilo k mírně lepšímu. V našem celku byl dobrý Martin Stralčínský.



Sestavy


SK Metylovice
F. Hradečný [-] - V. Velička [-] , D. Dušík [-] , M. Bílek [-] , F. Závodný [-] , D. Foltýn [-] , D. Kopec [-] , M. Šigut [-] , S. Brož [-] , L. Halata [-] , V. Kačmařík [-]

TJ Sokol Hukvaldy
J. Sasín [-] - L. Smolík [-] , L. Klučka [-] , T. Černík [-] , J. Chamrad [-] - M. Tomek [-] , M. Stralčínský [-] , J. Huvar [-] , M. Genčur [-] - D. Cirner [-] , T. Ruml [-] -

Počet diváků: 222. Rozhodčí: GALÁSEK Filip - DUDA Radim, ADAMEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů