2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný duel mohla vyhrát obě družstva


Branky


6. D. Kluz , 73. J. Ligocki - 58. D. Pešek , 84. L. Slíva
9

Bojovný zápas s šancemi na obou stranách

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spokojenější Písečtí

Za silného větru se museli hráči vypořádat se silnými poryvy. První branka padla v šesté minutě do sítě Staříče. Nešťastný odraz střely domácího Davida Kluze si srazil do vlastní branky stoper Pavel Malý. Hosté pak stihli zahrozit z rohového kopu a v patnácté minutě spálil tutovku Martin Míček. Přes dalši šance na obou stranách odcházeli do šaten spokojenější domácí.

 

Mocný finiš hostů

Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil. Šance na obou stranách mařily nepřesnosti v koncovce, nebo zákroky brankářů. Zaslouženého vyrovnání se dočkali hosté v padesáté osmé minutě zásluhou Davida Peška.

V 73 minutě zachránilo hosty břevno a z protiútoku znovu přiblížil výhru domácím Jan Ligocki. Mužstvo Staříče se však nechtělo smířit s prohrou a bylo nakonec za svou snahu v 84. minutě odměněno vyrovnávací brankou z kopačky Lukáše Slívy. Kaňkou na utkání ale zůstalo poranění hlavy domácího brankáře Tomáše Czerneka, který byl s podezřením na otřes mozku převezen do nemocnice.

 



Ohlasy k zápasu


Fotbal Písek
Jan Ligocki, vedoucí družstva: Mohli jsme klidně vyhrát, ale myslím, že remíza je spravedlivá. Za mě jasným hráčem utkání na naší straně brankář Tomáš Czernek. Neskutečně nás podržel. Bohužel se zranil při nezaviněném kontaktu se soupeřem a je na pozorování v nemocnici. Doufám, že bude v pořádku.

FK Staříč
Martin Balhuta - trenér: Naprosto vyrovnané utkání, vyhrát mohla obě družstva. My jsme byli kompletní a chtěli jsme potvrdit výsledky z přípravy i úspěšný jarní start. Z našeho týmu vyzdvihnu výkon Petra Rusze, který střídal na postu stopera a na hrotu útoku. Soupeři skvěle zachytal brankář, pár tutovek nám hezky lapil. Taky bych chtěl ocenit výkon sudích. Převzal jsem mužstvo na jaře a máme jasný cíl: zvítězit v jarní části a posunout Staříč tam, kam patří, tzn. na špici.



Sestavy


Fotbal Písek
T. Czernek [-] - J. Ligocki [-] , S. Wojtas [-] , T. Pyszko [-] , M. Świerczek [-] , A. Mariňak [-] , D. Kluz [-] , D. Galia [-] , L. Byrtus [-] , S. Michalik [-] , R. Bojko [-]

FK Staříč
D. Kocián [-] - S. Matula [-] , D. Pešek [-] , S. Musálek [-] , P. Malý [-] , P. Velička [-] , P. Rusz [-] , P. Király [-] , P. Jukl [-] , L. Slíva [-] , M. Míček [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: POLEDNÍK Radek - VYKOPAL Štěpán, STARZYK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích