Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarní Mostecká série pokračuje


Branky


9

Po první nudné půli brankostroj Mosteckých v druhé části

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Festival nepřesností

Začátek zápasu byli mírně nebezpečnější hosté. V koncovce jim však skórovat zabránily nepřesnosti střelců, nebo zásah brankáře. Domácí se snažili o kombinační hru dopředu a rychlé výpady. Domácí trenér musel být nespokojen s často riskantní hrou svých zadáků. V záloze se však skvěle činil Přemek Zbončák.

Hostující trenér často nabádal své borce k trpělivé hře a čekání na chyby domácích se snahou o útok do nezformované obrany Mostů. Několik slibných příležitostí Mosteckých zmařil skvělý hostující brankář 

Mostecké brankové hody

Po přestávce se hra výrazně zrychlila. Mostečtí přidali na důrazu a po první trefě Tomáše Nieslanika na kterou si hostující brankář šáhnul, získali domácí potřebný klid. Když pak během dalších dvaceti minut skóroval dvakrát Adam Puczok a v samotném závěru domácí Pavel Kolář, odváželi si hosté nečekaně krutý debakl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mosty u Jablunkova
Przemysl Szlaur, trenér: Na první poločas se nešlo dívat. Byli jsme slabší soupeř měl více ze hry. Nedokázali jsme dát čtyři, pět souvislých přihrávek. V druhé půli jsme hráli na naší oblíbené straně, mírně z kopce a po větru. Hra se zrychlila. Kluci navíc o přestávce dostali "kartáč" a vzali si to k srdci. Po gólu Tomáše (Nieslanika) to z nás spadlo a začali jsme dominovat. Pak nám to začalo padat. Z mého pohledu jednoznačný výsledek, i když vzhledem k průběhu hry to tak neodpovídá. Hostujícímu trenérovi jsem říkal, že je mi ho líto, takový výsledek si nezasloužili, je to krutý výsledek pro soupeře. Na kvalitě hry všech hráčů se podepsalo tvrdé hřiště s nepředvídatelnými odskoky, ale obě družstva měla stejné podmínky. Šve mě, že jsme k tomu vzhledem k jarním výsledkům přistoupili profesorsky. Naše hra stojí Na Přemkovi (Zbončákovi) a Tomovi (Nieslanikovi), dávají naši hře rozum, mají spoustu zkušeností. Máme skvělé mladé. Zejména šestnáctiletý Martin Bednár je příslibem. Vzadu máme dva skvělé stření obránce. Marek Szotkowski neprohraje hlavu. Musíme se ještě zlepšit na kraji obrany a zjednodušit naší hru. Jsem u mužstva rok a půl, před lety jsme spadli z 1.B třídy a chceme naši hru dále zvedat. Naší největší bolestí je nízká účast na trénincích.

SK Beskyd Čeladná
Pavel Vašíček - trenér: Za výkon v první půli jsme si takový výsledek nezasloužili. Domácí byli v druhé půli lepší. V první půli jsme mohli minimálně dvakrát skórovat. Bohužel jsme neproměnili. Skvěle nás podržel i přes inkasované branky gólman Petr Astr. Spoustu šancí pochytal. Skvěle nám hrál v obraně i Honza Kašpar, je to hráč, který umí podržet míč a rozdat jej, ale bohužel dnes to nestačilo. Michal Šťastný hrál výborně na levé straně zálohy. Filosofie našeho klubu je v okrese zcela unikátní, chceme dát prostor všem hráčům bez ohledu na výkonnost. U nás hraje prim zapojení celého kádru bez ohledu na výsledek.



Sestavy


TJ Sokol Mosty u Jablunkova
J. Kotek [-] - A. Puczok [-] , P. Kolář [-] , T. Nieslaník [-] , P. Zbončák [-] , M. Bednár [-] , M. Pospěch [-] , A. Mirga [-] , D. Frola [-] , P. Šafařík [-] , M. Szotkowski [-]

SK Beskyd Čeladná
P. Astr [-] - T. Sovjak [-] , P. Astr [-] , D. Ramík [-] , V. Chříbek [-] , R. Tabášek [-] , M. Šťastný [-] , J. Kašpar [-] , L. Červený [-] , O. Chýlek [-] , F. Literák [-]

ŽK: 24. L. Bednár .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠAŠINKA Jan - POKLUDA Aleš, SVOBODA Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích