Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasné vítězství favorita na postup


Branky


9

Značně oslabený tým domácích se snažil v zápase s favoritem o zázrak. Favorit z Nošovic však kvalitou dominoval a o své výhře rozhodl již během poloviny první části hry. Dvěma trefami se prezentoval Zdeněk Skotnica a další branku přidal rovněž Michal Červený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nošovická branková smršť

V sobotním odpoledni zavítali druhé Nošovice na hřiště Pržna. Pokud chtěli pomýšlet v boji s Janovicemi o udržení naděje na první místo v tabulce, tak nic jiného než vítězství nepřicházelo v úvahu.

Hosté do utkání vstoupili aktivně a již v 4.minutě se díky Zdeňku Skotnicovi ujali vedení. Když tentýž hráč ve 20.minutě zvýšil na 0:2, bylo prakticky po zápase. V 25.minutě dokonal poločasové skóre na 0:3 Michal Červený.

 

  

Skotnica kompletuje hattrick

Do druhého poločasu vstoupili opět aktivně hosté, ale výsledkem bylo jen několik neproměněných šancí. V 60.minutě však již Marek Dyba zvýšil na čtyřbrankový rozdíl. Domácí úplně odpadli a výsledkem bylo další navýšení skóre. V 74.minutě dokonal svůj první hattrick v nošovickém dresu Skotnica a v 75.minutě skóroval i Šimon Papřok.

Domácí pak již jen kosmeticky upravili v 86.minutě na konečných 1:6 autorem byl Jan Lekač. Nošovice si odvážejí naprosto zasloužené vítězství a důležité tři body, které je drží v kontaktu s lídrem z Janovic v souboji o postup.

 



Ohlasy k zápasu


SK Pržno
Matýsek - trenér: Měli jsme v kádru pouze 12 borců a jsme absolutně z formy. Soupeř zaslouženě zvítězil. Musíme se zvednout do dalšího zápasu a hlavně potřebujeme širší soupisku.

SK Nošovice-Lhoty
Vojkovský Jakub - trenér: Naši dnes zahráli super fotbal. Výsledek mluví sám za sebe, navíc na hřišti soupeře. Byl to pěkný fotbal. Zdeněk Skotnica dal hatrick. Soupeř neměl šanci. Byla to jednoznačná záležitost. V podstatě bylo v 25. minutě hotovo. Oni byli pořád běhaví, ale naši jim nedali prostor. Vydařil se nám přestup Radka Juřicy z Raškovic.



Sestavy


SK Pržno
D. Parma [-] - V. Blažek [-] , L. Odstrčil [-] , J. Bakota [-] , L. Meisner [-] , T. Dudek [-] , J. Kváš [-] , T. Tofel [-] , M. Vašut [-] , J. Zagrapan [-] , A. Přibyla [-]

SK Nošovice-Lhoty
M. Matyskiewicz [-] - J. Laštovička [-] , R. Juřica [-] , Z. Skotnica [-] , T. Račev [-] , V. Maťaťa [-] , M. Kulhánek [-] , J. Fára [-] , T. Sabela [-] , M. Červený [-] , L. Krella [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: TUROŇ Lukáš - KARCH Otakar, PODAŘIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů