3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janovice doma potvrdily roli lídra soutěže


Branky


56. J. Talaš , 56. J. Roháček (p.) , 71. Z. Sedlák
9

Janovice jasně dominovaly a nadále drží pozici lídra soutěže

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobývání smilovického valu

Smilovická rezerva přijela na hřiště lídra soutěže s jasným cílem, snažit se vzdorovat kvalitnímu soupeři a pokusit se zahrozit z rychlých protiútoků. Hra se odehrávala převážně na obranné polovině hostů. Smilovičtí odolávali protivníkovi až do 36 minuty, kdy se prosadil domácí Jan Talaš střelou, která po odraze od bránícího hráče doplachtila až za záda Smilovického brankáře Martina Lamuše. Domácí i nadále pokračovali v útočné aktivitě a hrozili zejména z rohových kopů.

 

 

Skvělý výkon Janovic v druhé půli

Ani po změně stran se obraz hry nezměnil. Útočně naladění hráči Janovic bušili do srdnaté defenzívy soupeře. Jejich snaha byla odměněna v 56 minutě, kdy hosté faulem hasili průnik ve svém pokutovém území. Nařízenou penaltu proměnil Jan Roháček.

Nadále se útočné akce valili na branku hostujícího mužstva. V tento moment již bylo jasné, že již Smilovice nebudou mít sílu zvrátit stav skóre ve svůj prospěch obzvláště když se v 71 minutě trefil Zdeněk Sedlák. Utkání se pak již slovy hostujícího kouče již jen dohrávalo. Sympaticky bojující Smilovičtí tak odjíždějí z Janovic bez bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Janovice
Jiří Hořínek, trenér: Náš tým v zápase dominoval. Převyšovali jsme soupeře ve všech činnostech. Měli jsme spoustu rohových kopů. Soupeř pouze bránil a čekal. Máme sestavu nabitou kvalitními hráči a předvedli jsme opravdu kvalitní týmový výkon, proto nechci nikoho speciálně vyzdvihovat, pouze tým jako celek. Naše ambice jsou stále ty nejvyšší tedy postupové.

SC Smilovice B
Ondřej Lipowczan, trenér: Janovice vyhrály zaslouženě. My máme velkou marodku. Obzvlášť absence Marka Baráta a Erika Kuběny citelně ovlivňuje výkon družstva. Vyhráli zaslouženě. Dobře jim zahráli Jirka Červeňák s Michalem Juříčkem, ale v podstatě nám dělal velké potíže celý tým soupeře. Z našeho týmu bych zmínil brankáře Martina Lamuše, který i přes tři inkasované branky soupeři spoustu šancí pochytal. Rozhodně se chceme posouvat herně a stabilizovat naši pozici ve středu tabulky. Naším úkolem teď je zapracovávat do týmu zejména mladé hráče a snažit se je rozvíjet, aby byli k dispozici pro náš "A" tým.



Sestavy


TJ Janovice
J. Polach [-] - D. Roháček [-] , J. Hamrozi [-] , R. Hutník [-] , J. Talaš [-] - J. Červeňák [-] , D. Gara [-] , J. Roháček [-] , M. Juříček [-] , M. Vicher [-] - J. Sedlák [-]

SC Smilovice B
M. Lamoš [-] - M. Murin [-] , S. Vavřač [-] , T. Smolka [-] , D. Gerlich [-] , Z. Minář [-] , M. Lipowczan [-] , M. Skupin [-] , T. Košút [-] , J. Barát [-] , M. Sikora [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: NĚMEC Petr - BERNÁT Marek, PETROŠ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích