1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 13:30

19.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlíchov s Kopaninou remizoval 1:1


Branky


7

Přední Kopanina se potýká s personální krizí, kdy má spoustu zraněných hráčů a někteří hráči z A týmu či dorostu jí musí vypomáhat. Přesto do utkání se Zlichovem šla jako favorit, jelikož se před utkáním nacházela na třetím místě zatímco domácí Zlíchov na místě devátém. Nakonec se týmy rozešly s dělbou bodů po výsledku 1:1 se kterým byl nakonec spokojenější hostující trenér.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí svůj tlak korunovali pouze jednou brankou

Oba týmy k zápasu nastoupily ve značně pozměněných sestavách. 

Trenér hostí navíc již v 18. minutě musel sáhnout ke střídání, kdy Kloučka vystřídal Ömer Faruk Dös a nastoupil tak k prvnímu zápasu v sezoně za B tým Kopaniny.

 

Aktivněji do zápasu vstoupili domácí, kteří si vytvořili tlak. Tento tlak v gólový úspěch přetavil v jednadvacáté minutě po standartce Jakub Černý, který si připsal první branku v ročníku. Žádná další branka ani zajímavá příležitost se již v první půli nenaskytla a domácí odcházeli do kabin s vedením 1:0.

 

Krásná fotbalová akce vedla k vyrovnání

Do druhé půle vstoupila lépe Přední Kopanina a deset minut po přestávce byla odměněna. Krásnou fotbalovou akci, kterou rozehrál Luca Spizzirri a Sebastian Razetto zakončoval 18 letý Filip Bradáč. Ten tak přidal svou desátou branku v ročníku. Tato vyrovnávací branka vlila energii do žil hráčům Kopaniny.

Zlíchov se však tlaku ubránil a poté hru znovu srovnal. Zlíchov se do šancí ke konci zápasu dostával, ale nedokázel je proměnit v další branku.

Vzhledem k tomu, že své velké šance v zápase hostující Sebastian Razetto neproměnil rozešly se oba týmy s remízou 1:1.

S tou byl nakonec spokojenější hostující trenér, který velmi chválil své svěřence, kteří zápas zvládli i v pozměněné sestavě.



Ohlasy k zápasu


FK Zlíchov 1914
Václav Bellada - trenér: Do zápasu jsme šli zdevastovaní zraněními a chybělo celkem 13 hráčů z áčka. Proto se v sestavě opět objevilo několik kluků z béčka. I hosté byli evidentně v okleštěné sestavě kvůli souběžně hranému zápasu A týmu. První poločas jsme byli aktivní, vytvářeli si šance a zaslouženě vedli 1:0. Chvíli po změně stran hosté po pěkné akci vyrovnali. Následujících 10 minut měli tlak, který jsme přečkali. Opět jsme převzali otěže zápasu a vytvořili si několik šancí, které jsme nevyužili. Před zápasem bych remízu bral, ale po průběhu jsme měli dosáhnout na 3 body.

FC Přední Kopanina B
Karel Koloušek - trenér: Vzhledem ke kombinované sestavě se dvěma dorostenci a hráči, které jsme různě sehnali po Kopanině musím své svěřence velmi pochválit, protože odehráli výborné utkání. Po dlouhé době jsem byl s hráči B týmu naprosto spokojený s tím, jak odehráli toto utkání. Celé jaro se potýkáme s personální krizí, kdy máme spoustu zranění nebo jsou někteří hráči ještě pryč. Postupové ambice jsou asi pryč, ale musím říct, že když to porovnám tak na podzim jsme také měli po 3 odehraných utkáních shodně 4 body. Aktuální hlavní ambicí je to, aby se kluci zlepšovali a hráli dobrý fotbal. Víceméně utkání skončilo zaslouženě 1:1, kdy soupeř měl své šance. První gól jsme si víceméně dali sami. Soupeř v zápase velmi dobře zahrával standartní situace a svým tlakem nás k tomuto gólu donutil. Soupeře musím opravdu pochválit, jelikož hráli velmi dobře a konsolidovaně. My jsme vyrovnali hezkou brankou asi v 60. minutě po ose Spizzirri, Razetto, Bradáč. To byla opravdu hezká fotbalová akce. Dále jsme měli asi dvě opravdu velké gólové šance, kterými jsme mohli rozhodnout, ale bohužel jsme je neproměnili. Soupeř si vytvořil také nějaké pološance, ale my jsme měli s Razzetem opravdu velké šance. Ten odehrál opravdu skvělé utkání a kdyby takhle hrál i dále, tak určitě nebude hrát za B tým.



Sestavy


FK Zlíchov 1914
J. Žežulka [-] - O. Halbich [-] (84. D. Boubín [-] ) , S. Karmazín [-] , J. Chochola [-] , J. Černý [-] , D. Nsingani [-] , L. Tománek [-] (61. M. Kopecký [-] ) , K. Schulz [-] , L. Chalupa [-] , M. Lukes [-] , . Selyvonenko [-]

FC Přední Kopanina B
L. Zavadil [-] - S. Razetto [-] , F. Bradáč [-] , V. Hýsek [-] , M. Novák [-] (77. G. Sellers [-] ) , V. Veleba [-] , J. Klouček [-] (18. Ö. Dös [-] ) , L. Spizzirri [-] , S. Schierreich [-] , V. Kočí [-] , Š. Vik [-]

ŽK: 10. M. Lukes , 50. J. Černý - 20. V. Kočí , 73. V. Veleba .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: MASLOV Pavel - VONDRÁČEK Adam, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Kopanina se vrátí na vítěznou vlnu po nezdaru v Radotíně a nakopnou cestu za double postupem.

Tip: remíza