0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

19.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr 19. kola ovládly Kbely, Aritmu porazily na jejím hřišti 2:0


Branky


7

Nejočekávanější zápas 19. kola byl k vidění v pražských Vokovicích, kde Aritma přivítala Kbely.

K nelibosti trenérského štábu domácích se utkání odehrálo na umělé trávě. Před zraky 90 diváků zde Aritma odehrála pěkné utkání a vedoucí tým tabulky trápila.

Bohužel domácí své šance neproměnily a dvakrát byli potrestáni. I proto si Kbely odvážejí další 3 body a i po třech odehraných jarních kole zůstávají zatím neporaženi na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná partie

První poločas přinesl velmi vyrovnanou hru obou týmů a bylo vidět, že se setkává první s druhým.

Šance si tvořila obě mužstva, ale branka ne a ne přijít.

7 minut před koncem první půle to však přišlo. Kbely rozehrávaly rohový kop. K tomu se postavil Martin Elysberg a svým centrem našel přesně hlavu Jiřího Vokouna, který rybičkou předskočil na první tyči stojícího obránce a David Chundela v brance domácích bohužel střelu nedokázal vytěsnit mimo branku.

Do kabin tak šli spokojenější hosté.

Rozhodnuto až dvě minuty před koncem

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu. Oba týmy se snažily, ale v zakončení nebyly dost efektivní. To potvrdilo i to, že oba týmy ve druhém poločase nastřelily břevno.

Definitivní rozhodnutí přišlo až dvě minuty před koncem. Aritma se hnala za vyrovnáním a zadní vrátka již musela nechat pootevřená.

Toho z protiútoku využil Lamin Dampha, který odcentroval a svým centrem našel Tomáše Pokorného, který se nemýlil.

Toto vítězství upevnilo první příčku Kbel. Naopak Aritma se v tabulce propadla až na páté místo o bod za Raptors a Modřany.

 

Záznam z utkání:



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha B
Josef Prokeš - trenér: S lídrem soutěže jsme odehráli herně nejlepší zápas jara. Bohužel nás opět zradila finální fáze a koncovka, kdy nejsme schopni nadějné situace dotáhnout do konce a vstřelit branku. Toto nás zatím na jaře velmi trápí. Bohužel nás soupeř potrestal jednou standartní situací, kdy jsme prohráli souboj a nebyli důrazni na přední tyči. Druhý gól padl ke konci kdy jsem hru otevřeli. Bohužel díky soupeři se tento šlágr nemohl odehrát na přírodní trávě, která byla pro tento zápas skvěle připravena a utkání tohoto významu si ji zasloužilo. Bohužel Kbely na přírodní trávě odmítly hrát. Kaňkou na utkání je zranění našeho hráče Novotného, který si pochroumal koleno.

TJ Spartak Kbely
Martin Haniak: Věděli jsme, že na umělé trávě na Aritmě bude náročné hrát naši hru a tak jsme trochu uzpůsobili taktiku a připravovali se na hru ze zabezpečené obrany. První poločas byl vyrovnaný, šance byly k vidění na obou stranách, ale po standardní situaci jsme do šaten odcházeli veselejší my. Druhý poločas jsme dobře nezachytili a Aritma začala určovat tempo hry. Ještě za stavu 1:0 mohla vyrovnat, kdy nastřelila břevno. Břevno nastřelil i obloučkem Jakub Panýrek o pár minut později. Vítězství jsme stvrdili brankou Tomáše Pokorného po centru Lamina Damphy. Jsme rádi, že jsme utkání zvládli a že jsme i zúžitkovali týdenní přípravu. Informaci 90 minut před výkopem o možnosti hrát na přírodní trávě jsme odmítli, jelikož jsme se celý týden připravovali na menší UMT.



Sestavy


SK Aritma Praha B
D. Chundela [-] - V. Musil [-] , O. Jakoubek [-] , A. Novotný [-] (21. D. Kortiš [-] ) , T. Hagino [-] , Š. Hořt [-] , J. Dragošek [-] , V. Lőffler [-] , M. Bedrna [-] , M. Zerner [-] , J. Záhoř [-] (68. F. Pavlovský [-] )

TJ Spartak Kbely
A. Malík [-] - M. Elysberg [-] , T. Panýrek [-] (92. Č. Skoč [-] ) , J. Panýrek [-] (84. L. Dampha [-] ) , P. Dobrovolný [-] , P. Zolotuchin [-] , J. Kohlbeck [-] , J. Leibl [-] , J. Vokoun [-] , L. Kühnel [-] , F. Odvárka [-] (62. T. Pokorný [-] )

ŽK: 47. M. Bedrna , 74. D. Kortiš , 78. Š. Hořt - 82. J. Kohlbeck , 91. L. Dampha .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: STĚHULE Borek - FIALA František, HEJSLER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

V tomto případě očekávám vyrovnaný zápas a mírné překvapení, kdy domácí vyhrají o jednu branku.

Tip: remíza