3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2024 14:30

18.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uhelné sklady připisují druhou výhru v řadě. Tentokrát si poradily se Slivencem


Branky


7

Uhelné Sklady do tohoto zápasu vstupovaly z pozice favorita. Utkání však bylo vyrovnané a několikrát v něm zvonila i branková konstrukce, která tentokrát stála proti hráčům Slivence. Utkání bohaté na žluté karty rozhodl dvěma brankami v druhém poločase Ondruš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tyč zvonila hned 3x

Hosté do utkání vstoupili velmi aktivně a soupeře tímto zaskočili. Výsledkem bylo vytvoření si hned několika gólových příležitostí, které však brankou neskončily. Tomáš Beneš si branku postavil precizně a hned 3x mu její konstrukce pomohla a on tak balon ze sítě lovit nemusel.

Naopak byl to strážce svatyně na druhé straně Michal Šilhavý, který ve 30. minutě poprvé kapituloval. Po dobře zahraném trestném kopu Ondrušem se prosadil Luis Rafael Ribeiro Miguel. Ten se v dresu Uhelných Skladů v této sezoně trefil vůbec poprvé.

Domácí si poté vytvořili jasnou příležitost, ale Michal Šilhavý se zaskvěl skvělým zákrokem a do šaten se šlo za stavu 1:0.

Slivenec si na začátku druhé půle vytvořil tlak. Bohužel opět bez gólové příchuti. 

Naopak po deseti minutách druhého poločasu se poprvé v utkání prosadil nejlepší střelec Uhelných Skladů Martin Ondruš, který potrestal nedůraz u vápna hostí.

Slivenec to nezabalil a stále se tlačil do útoku. Bohužel pro hosty Tomáš Beneš chytal výborně a připsal si čisté konto. 

Konečnou podobu skóre dal z trestného kopu znovu Martin Ondruš, který v utkání připsal 2+1.

Uhelné Sklady zvítězily 3:0 a jsou na pátém místě.
Slivenec na první jarní body stále čeká.



Ohlasy k zápasu



AFK Slivenec
Marek Bukovský - trenér: Zápas jsme začali aktivně, snažili se domácí zaskočit, což se nám povedlo. Vytvořili jsme si několik zajímavých příležitostí, ale výsledkem byla pouze 3 krát orazítkovaná konstrukce branky. Opět se projevilo v akci přísloví "Nedáš, dostaneš". Ve 30. minutě zahrávali domácí trestný kop, který usměrnil do naší sítě domácí hráč. O pár minut později nás zachránil brankář M. Šilhavý. Do šaten se šlo za stavu 1:0 pro domácí. Po změně stran jsme pokračovali v aktivní hře, ale branku vstřelili opět domácí, kteří potrestali náš nedůraz před naším vápnem. Odpověděli jsme několika šancemi, ale buď nás vychytal domácí brankář, nebo naše zakončení bylo nepřesné. Konečnou podobu dal výsledku opět dobře zahraný trestný kop, který zapadl za zadní tyč. Pro nás krutý výsledek. Třikrát jsme trefili kontrukci branky. Chybělo pár centimetrů a zápas se mohl vyvíjet jinak... V době našeho tlaku si domácí pomohli standardní situací a tím rozhodli první poločas i zápas.



Sestavy


SK Uhelné sklady Praha
T. Beneš [-] - L. Zilvar [-] (85. D. Houdek [-] ) , O. Koc [-] , J. Ramba [-] , D. Vrchota [-] , O. Jireček [-] (46. V. Klán [-] ) , O. Školud [-] , M. Ondruš [-] , J. Lacina [-] (76. M. Stolfa [-] ) , . Ribeiro [-] (76. M. Drozd [-] ) , V. Šulc [-] (85. F. Maštera [-] )

AFK Slivenec
M. Šilhavý [-] - R. Starec [-] , J. Maršálek [-] , P. Novák [-] (63. V. Zdražil [-] ) , D. Vasylčuk [-] , P. Vytiska [-] , D. Pankuch [-] (82. J. Sedlický [-] ) , V. Dušek [-] (63. J. Vávra [-] ) , J. Kraus [-] , L. Kácovský [-] , A. Rozman [-]

ŽK: 23. T. Beneš , 35. J. Ramba , 72. J. Lacina - 23. A. Rozman , 27. L. Kácovský , 50. D. Pankuch , 71. V. Zdražil , 90. P. Vytiska , 94. J. Maršálek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ROSOL Ota - NEBÁZNIVÝ Jan, MORÁVEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Praha

Expert: Ivan Pánek
Tip experta: výhra domácích

Tady by to mohlo skončit výsledkem 2:0.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích