1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2024 14:30

17.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uhelné Sklady v závěru utkání urvaly 3 body


Branky


4

Aritma na své umělé trávě v pražských Vokovicích přivítala za slunečného, ale stále chladného počasí Uhelné Sklady. Utkání druhého týmu s šestým slibovalo v prvním jarním kole zajímavou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový vstup domácích do zápasu

A skutečně tomu tak bylo, hráči se ještě nestihli rozkoukat a po dlouhém autovém vhazování se na zadní tyči prosadil dvaadvacetiletý Martin Červený, který do Aritmy přišel z akademie Českých Budějovic. Uhelné sklady byly rychlým startem mírně zaskočené a Aritma předváděla pěkný výkon a kontrolovala hru.

Bohužel od 20. minuty se z kopaček domácích vytrácel klid a vše vyvrcholilo nesmyslnou chybou v obraně, kterou ve 25. minutě potrestal hostující Martin Ondruš.

Do kabin tak oba týmy odcházely za vyrovnaného stavu 1:1.

Závěr utkání vyšel lépe hostům

Aritma doufala, že do druhého poločasu nastoupí tak, jak vlétla do toho prvního a vstřelí nějakou branku. Bohužel se tak nestalo a Aritma hrála celkem pomalu a směrem dopředu toho moc nepředvedla. Z individuálních výkonů vyčníval na hřišti Matěj Zerner, který se snažil neustále podporovat a motivovat své spoluhráče, aby utkání dotáhli k vítězství. Na druhé straně byl velmi aktivní střelec prvního gólu a nejlepší střelec Uhelných Skladů Martin Ondruš.
Zatímco Aritmě dobře vyšel vstup do utkání, Uhelným skladům vyšly poslední minuty zápasu.

Když vše vypadalo, že utkání skončí remízou, překlopil utkání na stranu hostů povedenou střelou zpoza vápna v 87. minutě Ondřej Belán.



Sestavy


SK Aritma Praha B
D. Chundela [-] - M. Šlégr [-] (64. J. Dragošek [-] ) , M. Červený [-] , V. Musil [-] , O. Jakoubek [-] , T. Hagino [-] , Š. Hořt [-] , D. Pelc [-] (92. J. Tsvetanov [-] ) , D. Petránek [-] (85. O. Černý [-] ) , M. Zerner [-] , J. Záhoř [-]

SK Uhelné sklady Praha
T. Beneš [-] - M. Ondruš [-] , J. Lacina [-] , . Ribeiro [-] (76. O. Jireček [-] ) , O. Koc [-] , J. Lukáš [-] , L. Zilvar [-] (90. O. Lindberg [-] ) , V. Šulc [-] (80. D. Belán [-] ) , J. Procházka [-] , J. Ramba [-] , D. Vrchota [-]

ŽK: 66. Š. Hořt - 52. J. Lacina , 70. V. Šulc , 74. D. Vrchota , 91. J. Procházka .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PYTLOUN Ladislav - STĚHULE Borek, BELEI Raphael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Redakce Praha

Expert: Martin Haniak
Tip experta: výhra domácích

V tomto utkání vidím jasného favorita. Aritma bude určitě chtít doma získat všechny 3 body. Uhelné sklady mají tým spíše silový. Tipuji 3:0.

Tip: výhra domácích