Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 10:15

17.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březiněves skolila tým z chvostu tabulky a jasným rozdílem přehrála Sokol Dolní Počernice


4

Oslabený Sokol Dolní Počernice, který se potýkal s celou řadou absencí hráčů základní sestavy, zavítal do Březiněvsi k prvnímu jarnímu utkání. Výlet to však pro Sokol nebyl úspěšný, neboť domácí si poměrně hladce dokráčeli k vítězství 4-1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě trefy během šesti minut srazily hosty na kolena

Vstup do zápasu z říše snů zažili hráči Březiněvsi, kdy hned v páté minutě potěšil domácí příznivce Ondřej Kupka a dostal Březiněves do vedení 1-0. Než se stačil hráči Dolní Počernic vzpamatovat z inkasované branky, byl stav utkání již 2-0, kdy v 11. minutě navázal na Kupku Ivan Bilotserkovets. Domáci drželi od této chvíle otěžě zápasu pevně ve svých rukách a hosty nepouštěli do vážnějších akcí. Za stavu 2-0 přišla dosti sporná situace při faulu v šestnáctce na hostujícího hráče. Arbitr ale pokutový kop neodpískal a hra plynula dál. Podobná událost se posléze odehrála i v opačném gardu, kdy výsledek byl stejný a penalta nařízena také nebyla. Ve 42. minutě Martin Hlavík parádní pumelicí vymetl šibenici a zvýšil již na 3-0. Gólově bohatý první poločas završil ve 45. minutě hostující Karel Procházka, který přinesl pro Sokol jiskru naděje. 

Zlepšený výkon Počernic na zvrat nestačil

Po první půli již do zápasu nezasáhl klíčový hráč ve středu zálohy Počernic, Lukáš Pour, který nastupoval s mírným zraněním, a střídán byl i hostující brankář. I přes to ve druhé půli Sokol sehrál vyrovnanější partii a začal se více dostávat do hry. Definitivní přítrž jejich snažení učinil svým druhým gólem v zápase v 53. minutě nezastavitelný Ondřej Kupka, který zvyšoval již na 4-1. Březiněves již pak Dolní Počernice nepustila do vyložené gólové šance a tříbrankový náskok si udržela až do konce.



Ohlasy k zápasu


Březiněves
Miroslav Siva, trenér: První zápas po zimě je vždycky těžký, kdy předvedená hra obsahovala spoustu nepřesností. Na druhou stranu již od začátku jsme si vypracovali pohodlný náskok a Počernice fotbalově přehrávali. S výsledkem jsem spokojený.

TJ Sokol Dolní Počernice
Martin Cicala, trenér: Celý první poločas se nesl v duchu našich nepřesností a chyb, čehož soupeř dokázal využít a ujal se tříbrankového vedení, na které jsme již nedokázali reagovat. Ve druhé půli jsme předvedli lepší výkon, ale Březiněves si náskok s přehledem udržela.



Sestavy


Březiněves
O. Kelemen [-] - M. Hlavík [-] (61. M. Fiala [-] ) , D. Fiala [-] , O. Kupka [-] , I. Bilotserkovets [-] , D. Kaibar [-] (79. D. Fejgl [-] ) , L. Špaček [-] (79. M. Tomashuk [-] ) , I. Novosad [-] (61. M. Klimpelle [-] ) , M. Benda [-] , P. Machytka [-] , P. Patrman [-] (61. J. Douděra [-] )

TJ Sokol Dolní Počernice
A. Šivec [-] (46. D. Hájek [-] ) - J. Šťastný [-] , F. Baláž [-] , V. Neuberg [-] , J. Row [-] - L. Pour [-] (46. J. Vycpálek [-] ) , J. Šamša [-] , R. Bárta [-] , A. Tomášek [-] - K. Procházka [-] (61. D. Vinař [-] ) , D. Verner [-]

ŽK: 40. P. Patrman , 78. D. Kaibar - 64. M. Cicala , 88. F. Baláž .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Chrudimský Jan - PLZÁK Jakub, PLECITÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Josef Čech

Expert: Vojtěch Mastný
Tip experta: výhra domácích

Celek ze středu tabulky si i na jaře zvládne doma poradit s posledním týmem tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Čechie Dubeč 22 56:31 48
2 SK Slovan Kunratice 22 61:29 47
3 SK Union Vršovice 22 63:26 46
4 SC Xaverov Horní Počernice 22 54:33 44
5 FK Újezd nad Lesy 22 57:33 43
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 20
2 Ismar Begič 19
3 Filip Švarc 17
4 Marek Benda 15
5 Christ Nwogu 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 79 49,4% 0
2 Radek Hruška 46 35,9% 0
3 Jaromír Bělunek 29 60,4% 1
4 Jiří Klik 17 54,8% 0
5 Matěj Šupina 17 53,1% 0
Zobrazit celou tabulku