0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 14:00

24.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Ďáblice byly v utkání šťastnější a ze Spojů si odvážejí výhru


Branky


4

Souboj sousedů v tabulce svedl dohromady Spoje B a Ďáblice. Utkání to bylo poměrně jednostranné, kdy držení míče bylo jasně na straně domácích. Nakonec se však radovali právě hosté, kteří se dokázali jednou prosadit po rohovém kopu a vzadu udržel Cingel čisté konto.

Pro Ďáblice je to důležité vítězství po 4 prohrách v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Do první šance utkání se po centru z levé strany dostal Denys Tokar, který z malého vápna jen nastřelil skvěle postaveného Dominika Cingela v brance.

Denys Tokar, který byl v utkání aktivní následně poslal průnikovou přihrávku do vápna na Ivana Yanakova, který však svým centrem našel pouze rukavice připraveného Cingela.

Hosté se do šance dostali po přihrávce za obranu, kterou adresoval Viktor Veniger na Vojtěcha Kolmana, který si ve vápně zasekl míč a v pádu přihrál na Michala Klímka, který tváří v tvář Merdieieva nepřekonal.

Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

2. poločas

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Jan Ondrůšek zahrával rohový kop, který propadl na Viktora Venigera, který se z malého vápna nohou nemýlil a přidal tak svou šestou branku v ročníku.

Domácí se snažili vyrovnat z přímého kopu, ten však znovu skvěle chytající Cingel vytáhl nad břevno.

Zajímavý moment přišel následně pro hosty, kdy Ondrůšek zahrával standartní situaci ze strany a na jeho míč si naběhl Vojtěch Kolman, píchl si balón vedle brankáře a dožadoval se pokutového kopu. Rozhodčí Pavel Maslov, však tuto situaci jako nedovolenou nevyhodnotil.

Obrovskou šanci na vyrovnání měl domácí Ivan Yanakov, který si ve vápně zasekl Ondřeje Čvančara, ale ten se ještě stihl vrátit a ve skluzu jeho stoprocentní šanci zmařit.

Hosté ještě v závěru předvedli krásný brejk po kterém Šimon Šenk šajtlí po vzoru Tomáše Rosického vybídl ke skórování Viktora Venigera. Ten však druhou branku v utkání nepřidal.

V závěru domácí předvedli krásnou narážečku po které se do šance řítil Pavel Ladra, avšak skvělým zákrokem mu jí překazil skvěle bránící Ondřej Čvančar.

Hosté udrželi čisté konto a zvítězili 1:0.

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Ďáblice
Jiří Černý - trenér: Soupeř byl lepší, fotbalovější a my jsme bránili a spoléhali na rychlé brejky. Gól se nám podařilo dát po rohovém kopu. Dneska jsme jednoduše měli větší štěstí než soupeř a uhráli jsme to bojovností. My jsme to skvělým výkonem obrany ubránili. Soupeř se nemohl dostat do vápna a ohrozit naší branku. My naopak využívali brejků a jejich slabší obrany. Držení míče bylo 90 ku 10 pro soupeře to přiznám. Ale co nám nevyšlo v minulých zápasech, ve kterých jsme nebodovali, tak teď se štěstí bohudík přiklonilo k nám.



Sestavy


TJ Spoje Praha B
M. Merdieiev [-] - I. Yanakov [-] , D. Tokar [-] , O. Rusnak [-] (46. I. Baisa [-] ) , M. Dmytriiev [-] , D. Tanchyk [-] (61. P. Ladra [-] ) , V. Horskii [-] , E. Morilyák [-] (61. D. Zhul [-] ) , T. Jirák [-] , E. Danylaš [-] (46. B. Holyk [-] ) , O. Koščo [-]

SK Ďáblice
D. Cingel [-] - M. Klímek [-] (80. Š. Šenk [-] ) , T. Smetana [-] (72. D. Kouba [-] ) , J. Jiroušek [-] , V. Kolman [-] , L. Dvořák [-] , O. Čvančar [-] , J. Ondrůšek [-] , M. Byrkovych [-] , M. Kropík [-] , V. Veniger [-]

ŽK: 20. T. Jirák , 58. D. Tanchyk - 42. O. Čvančar , 88. M. Kropík , 93. J. Ondrůšek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MASLOV Pavel - MALANÍK Daniel, JANDUS Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Ďáblice dokáží potrápit každého soupeře a Spoje B v posledních zápasech mají nevyrovnané výsledky. Přesto si myslím, že Spoje využijí výhody domácího hřiště a ve vyrovnaném zápase vyhrají o jednu branku.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů