4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín oplatil Spálenému Poříčí porážku z podzimu


Branky


26. J. Žiak , 36. J. Pretzelmayer , 59. J. Žiak , 93. T. Velek (p.) - 13. R. Šlejska
14

Mochtín zvítězil ve 21. kole nad Spáleným Poříčím 4:1. Sousedé v tabulce sehráli oboustranně pohledný zápas, v němž se nakonec radovali efektivní domácí, kteří svému soupeři oplatili porážku z podzimní části sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ovládli první poločas

Od úvodních minut se hrálo z obou stran pohledné utkání, takže diváci si jistě přišli na své. Ve 13. minutě našel hostující Gross přesnou přihrávkou zcela volného Šlejsku a ten umístěným zakončením poslal Sp. Poříčí do vedení, 1:0. Mochtín pochopil, že musí zvýšit svou aktivitu a v dalších minutách začal mít v utkání převahu. Tu přetavil ve vyrovnávající gól Žiak, jenž ve 26. minutě překonal zblízka bezmocného gólmana. Domácí ožili a vzápětí mohli jít do vedení, jeden z hráčů Mochtína ale nechal vyniknout skvělým zákrokem hostujícího Vargu. Ve 36. minutě sehráli domácí rychlý a přesný brejk, na jehož konci zakončil do prázdné branky Pretzelmayer. Více se v prvním poločase nestalo, a tak Mochtín odcházel do kabin s jednobrankovým náskokem. 

Mochtín přidal další dvě branky

Ve 48. minutě byli domácí blízko třetího gólu, proti stál ovšem pozorný Varga, který razantní střelu jednoho z hráčů soupeře vyrazil. V 50. minutě došlo v pokutovém území k hraničnímu souboji domácího obránce s dorážejícím protihráčem, rozhodčí ale hru nechal pokračovat. V 59. minutě rozehráli domácí rychle autové vhazování, balón dostal do běhu Žiak a tváří v tvář gólmanovi se nemýlil, 3:1. Následně si hosté vypracovali dvě velké šance na zdramatizování zápasu, v gól je však nepřetavili. Nutno dodat, že při druhé příležitosti měl Mochtín i štěstí, protože hostující J. Byron trefil břevno. Spálené Poříčí hrálo čím dál více ofenzivně, což domácí využívali k rychlým protiútokům. V nastaveném čase se hostující brankář provinil faulem v pokutovém území a rozhodčí okamžitě nařídil penaltu. K té se postavil Velek a uzavřel skóre na konečných 4:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Jaroslav Cihlář, asistent trenér: Myslím si, že dnes jsme sehráli jedno z našich nejlepších utkání na jaře. Soupeř měl kvality, snažil se hrát fotbal, ale my jsme na jeho vedoucí branku dokázali rychle odpovědět a ještě do konce prvního poločasu jsme zápas otočili. Po přestávce jsme pokračovali ve výborném výkonu a nakonec jsme si zaslouženě došli pro vítězství. Pochvalu dnes zaslouží všichni kluci za nadstandardní týmový výkon.

TJ Sokol Spálené Poříčí
Luděk Tupý, vedoucí mužstva: V Mochtíně jsme podali opět velmi dobrý kolektivní výkon a hráli pohledný kombinační fotbal. Bohužel jsme tentokrát nebyli nebezpeční v zakončení. Po čtvrthodině jsme sice šli do vedení, ale v dalším průběhu hry jsme neuhlídali nejlepšího hráče domácích Jana Žiaka, který po rychlých protiútocích dvě branky sám vstřelil a další dvě připravil svým spoluhráčům.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
V. Opl [-] - D. Höfler [-] (92. R. Smolík [-] ) , Z. Smolík [-] (83. P. Kovařík [-] ) , P. Blažek [-] , J. Lysek [-] , D. Gajdušek [-] , T. Velek [-] , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Pretzelmayer [-] (83. O. Sedláček [-] )

TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - V. Fiala [-] , M. Šlouf [-] (75. J. Kolář [-] ) , J. Tupý [-] - M. Gross [-] , P. Byron [-] , V. Raichynets [-] (83. M. Ferenc [-] ) , S. Hefert [-] , T. Vaidiš [-] - R. Šlejska [-] (75. J. Šefl [-] ) , J. Byron [-] (83. K. Bláha [-] ) -

ŽK: 51. J. Žiak , 52. D. Gajdušek , 68. J. Čeleda , 77. T. Velek - 52. P. Byron , 57. V. Raichynets , 85. M. Ferenc , 89. S. Hefert .
Hráči zápasu: Z. Smolík , J. Žiak .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - KRAUS Jan, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Jakub Bejvl
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že budeme pokračovat v dobrých výkonech na domácím hřišti a Sp. Poříčí porazíme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích