M. Šmíd 2.
J. Vokurka 39. (p.)
2:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Plzenec vyhrál podruhé za sebou, tentokrát na půdě Blovic


Branky


2. M. Šmíd , 39. J. Vokurka (p.) - 3. J. Švéda , 35. J. Vlček , 55. P. Menšík , 85. J. Vlček
16

Blovice prohrály v 19. kole se Starým Plzencem 2:4. Diváci se v prvním poločase rozhodně nenudili, jelikož viděli hned čtyři branky. Remízový stav rozsekl v 55. minutě hostující Menšík, který poslal Plzenec do vedení. Výhru hostujícího mužstva ještě pojistil v 85. minutě Vlček. Plzenec tak vytěžil tři body podruhé v řadě, zatímco Blovice na povedený výkon z Hrádku nenavázaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vítěze nepřinesl, góly ano

Úvodní minuty přinesly dvě bleskurychlé branky. Ve 2. minutě se objevil v dobré pozici domácí Šmíd a přesným zakončením rozveselil blovické fanoušky. Jejich radost ale neměla dlouhého trvání. Hned ve 3. minutě totiž vyrovnal na druhé straně Švéda. Obě mužstva se prezentovala v prvním poločase aktivně a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Ve 35. minutě slavili hosté, výhodného postavení tentokrát využil Vlček a umístěnou střelou poslal Plzenec do vedení. O čtyři minuty později se jeden z hostujících hráčů provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a rozhodčímu nezbylo nic jiného, než nařídit penaltu. Tu následně bez problému proměnil Vokurka, 2:2.

Plzenci zařídili vítězství Menšík s Vlčkem

Krátce po přestávce se znovu prosadili hosté. Menšík obdržel přesnou přihrávku a v ideální pozici se nemýlil, 3:2. V dalších minutách se Blovice viditelně snažily o vyrovnání, ve finální fázi si však počínaly nepřesně. V 70. minutě fauloval domácí Šmíd a sudí ho okamžitě napomenul žlutou kartou. Definitivní klid přinesl na stranu Starého Plzence Vlček. Ten potvrdil formu z minulých týdnů a druhým gólem v zápase uzavřel skóre na konečných 4:2. Blovice tak nenavázaly na dobrý výkon z Hrádku a v 19. kole doma se Starým Plzence padly. Hosté naopak po zisku tří bodů poskočili na desáté místo. 

 



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - P. Malý [-] (73. J. Rojík [-] ) , M. Štětina [-] (73. I. Ivanov [-] ) , R. Kolář [-] , J. Vokurka [-] , M. Šmíd [-] (85. L. Skřivan [-] ) - L. Břicháček [-] (73. Š. Merhaut [-] ) , R. Rous [-] , D. Tříska [-] - M. Heřman [-] , J. Rous [-] -

SK Starý Plzenec
J. Parlásek [-] - P. Menšík [-] (74. J. Menčík [-] ) , V. Seman [-] , J. Švéda [-] (82. J. Voráček [-] ) , V. Brejcha [-] , V. Pokorný [-] (87. R. Vávro [-] ) , T. Brejcha [-] , J. Vlček [-] , M. Pícka [-] , M. Košťál [-] , P. Brejcha [-]

ŽK: 40. R. Kolář , 70. M. Šmíd - 41. J. Vlček .
Hráči zápasu: T. Brejcha .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Červený Václav - KLIČKA Kristian, KLIČKA Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Milan Šlehubr
Tip experta: výhra domácích

Blovice hrají pěkný fotbal a věřím v sílu domácího prostředí a tudíž jejich výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích