Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:00

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava si z Kolovče odvezla nelichotivý tenisový výsledek


Branky


26

Favorita tohoto zápasu bychom jistojistě hledali na straně domácích. Ti ještě na jaře neztratili ani bod. Naopak Žákava strádá. Jak moc je to ovlivněno absencí Tomáše Nekoly se můžeme pouze domnívat. Každopádně v Kolovči Žákava padla 1:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe do utkání vstoupili hosté, když se už ve třetí minutě trefil Kašpar a Žákava překvapivě vedla.

Jedna velká šance domácích na srovnání ještě skončila na Bočanovým rukavicích, na střelu Davida Soupíra zpoza vápna už byl ale krátký.

 

Koloveč i nadále utahovala šrouby, Žákava hrála zataženě a čekala na brejkové situace. Po jedné takové střílel Pavel Malý. Bránu však minul.

 

Domácí ještě do poločasu vedli. A to dokonce o dva góly. Po rohu se trefil Šlajs, chvíli po něm přidal třetí gól Milan Lucák.

 

Po změně stran to byla stále ta samá písnička. Koloveč dobývala a Žákavě odcházely síly. Hosté tak prostřídali, k ohrožení Knopfovy brány ale měli i nadále daleko. Na druhé straně dlouho držel nadějný výsledek Bočan. I on ale v posledních minutách ještě třikrát kapituloval. V rozmezí pěti minut dokonal hattrick dvěma góly Milan Lucák, po něm ještě jednu branku zabalil žákavským na cestu střídající Duchoň.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Martin Steinbrücker, trenér: My jsme mohli suverénně vést a rozhodnout zápas už po poločase. hned z naší první chyby jsme ale gól dostali a na naši první branku jsme se hrozně nadřeli. Ne že by to byla upracovaná branka, ale hromadu šancí jsme spálili. I když jsme nevyužili tak 8 až 10 brankových příležitosti, tak musím ocenit, že jsme ještě do poločasu výsledek dokázali otočit na 3:1. Neříkám, že se zápas dohrával. Žákava vůbec nic, ani za tohoto stavu, nezabalila. Nemůžu tedy říct, že to byl úplně lehký zápas, ale tím že jsme nevyužívali naše šance a netrestali soupeře, tak jsme Žákavu dlouho drželi ve hře. Jinak za mě zasloužené vítězství. Musím taky kluky pochválit za charakter, který ukázali, když se nenechali rozhodit tou brzkou brankou a věřili tomu, že jsou schopni zápas otočit. Samozřejmě bych chtěl také poděkovat divákům, kteří nás opět podporovali.




Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - K. Kralovec [-] , D. Tumpach [-] (79. R. Duchoň [-] ) , P. Kadlec [-] , M. Barborka [-] (46. J. Lucák [-] ) , D. Soupír [-] , M. Soupír [-] , M. Lucák [-] , L. Tumpach [-] (83. A. Kamír [-] ) , F. Šlajs [-] (57. J. Malý [-] ) , P. Grajciar [-]

FK Žákava
P. Bočan [-] - P. Malý [-] , V. Mencl [-] , I. Kašpar [-] (69. J. Hamák [-] ) , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , O. Soukup [-] , M. Soukup [-] (55. L. Mourek [-] ) , M. Boukal [-] , S. Nekola [-] , L. Kosnar [-] (55. Z. Plzák [-] )

Počet diváků: 120. Rozhodčí: NESVADBA Karel - KOVÁŘ Bronislav, RADA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Čejka
Tip experta: výhra domácích

Domácí nezaváhají a myslím, že přesvědčivě vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích