M. Ráb 64.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 14:00

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oba týmy získaly první jarní bod, Kralovice srovnalyna Slovanu v závěru


Branky


64. M. Ráb - 78. P. Gažák
18

Oba týmy si nemají moc co závidět. Ani jeden tým nezískal na jaře jediný bod. Bylo jasné, že se to v tomto zápase změní a nakonec to dopadlo tak, že vyšli oba zúčastnění s bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu se lépe povedl hostům z Kralovic, kteří ohrožovali bránu Marka Feiferlíka hlavně ze standardních situací, se kterými si ale gólman společně se svou obranou bez gólové újmy poradili.

 

Slovan naopak čekal na chyby hostů a chtěl primárně využívat rychlých hráčů a protiútoků. Ani ty se ale s gólovým efektem nepotkaly, a tak nebylo překvapení, že si šly oba týmy na 15 minut odpočinout do kabiny za nerozhodného bezbrankového stavu.

 

Ve druhém poločase to dlouho vypadalo rovněž na vyrovnanou bitvu. Dvacet minut po začátku druhého dějství se ale kormidla chopil střídající Michal Ráb, který po individuální akci otevřel skóre a poslal domácí do vedení. Mohlo se zdát, že to bude zápas o jednom gólu. Domácí ale museli vinou zranění vystřídat oba stopery a dohrávali s alternativami ze střídačky. Možná i to mělo za důsledek, že se hosté dočkali vyrovnání. V 78. minutě vyrovnal Petr Gažák, který zařídil Kralovicím bod.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Pavel Macháč, trenér: Do utkání vstoupili lépe hosté, více drželi balón a hrozili zejména ze standardních situací. My jsme trpělivě vyčkávali a hrozili především z rychlých protiútoků,kdy jsme se dostali do velice zajímavých situací,bohužel nás zradilo finální řešení. Do druhého poločasu jsme vstoupili se dvěma změnami a právě Michal Ráb po individuální akci otevřel skóre utkání.Bohužel jsme byli nuceni ze zdravotních důvodu střídat oba střední obránce a poté chyběla organizace a kluci dohrávali utkání na postech,které nemají úplně zažité,což se podařilo soupeři využít a v závěru utkání vyrovnal na konečných 1:1




Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - J. Reischig [-] (78. M. Pernt [-] ) , M. Koranda [-] , D. Daniel [-] , P. Matula [-] , J. Nosek [-] , D. Dergachov [-] (46. J. Čarda [-] ) , L. Král [-] , M. Janoušek [-] (65. P. Nožička [-] ) , A. Žák [-] (71. M. Lang [-] ) , M. Cigler [-] (46. M. Ráb [-] )

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Kulhánek [-] , L. Sládek [-] , D. Běláč [-] (61. M. Kulhánek [-] ) , O. Berbr [-] , P. Gažák [-] , J. Koča [-] (68. O. Růžek [-] ) , M. Pánek [-] , T. Kříž [-] , J. Vlk [-] , J. Lavička [-]

ŽK: 61. A. Žák , 73. L. Král , 79. M. Ráb - 26. J. Vlk .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Petrželková Kateřina - MIFKOVÁ Hedvika, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Martin Steinbrücker
Tip experta: remíza

Oba týmy hrají podobný fotbal a tipuju remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích