Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 10:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov ztratil body, z těch se radují v Chlumčanech


Branky


21

Důležitý zápas pro oba. Tlumačov potřebuje body v boji o záchranu, Chlumčany zase chtějí držet krok se špičkou. Šťastnější ale mohl být jen jeden a to byli hosté z Chlumčan. Tlumačovu se nepovedla první půle a když ve druhé byli neproduktivní, znamená to tři body pro Keramiku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Tlumačově nečekal na Chlumčany zrovna ideální terén a tak spíše než fotbal, viděli diváci v Tlumačově spíše boj a dění na hřiště připomínalo spíše přehazovanou. I přes to však byly k vidění v první pětačtyřicetiminutovce tři branky.

 

Nejdříve se po standardní situaci prosadil hostující Miroslav Havel a hosté vedli. Domácí neprožívali zrovna povedený zápas, i tak se jim ale podařilo vyrovnat. Dorážku proměnil v gól Martin Schneider.

Z vyrovnání se ale nemohli domácí radovat dlouho. A ani neradovali… čtyři minuty na to totiž vrátil hostům vedení Dostálík. Poločas tímto výsledkem také skončil.

 

 

Druhá půle už se domácím herně povedla daleko lépe. Hráči plnili vše, co měli a tlačili se za vyrovnáním. Místo toho ale přišla další laciná branka v jejich síti a po gólu Michala Vojáčka to bylo o dva góly. A jelikož tento gól padl až v 82. minutě, definitivně jím chlumčanský vytáhlý záložník s desítkou na zádech pohřbil jakékoliv bodové naděje Startu. Utkání skončilo hvizdem rozhodčího Krause, který mimochodem tasil žlutou kartu hned 12krát, se stavem 1:3. Chumčany tak drží krok se špičkou, Tlumačov v boji o udržení ztratil.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Tomáš Korelus, hrající trenér: Dnes nás čekal první z čtyř nejtěžších soupeřů, co nás teď čekají. Věděli jsme, co nás čeká, přípravu jsme tomu zaměřili. První půle od nás byla moc opatrná, ideální slovo k tomu je "posraná". Dostali jsme jednu branku ze standardky, druhou opět nesmyslnou z nepovedeného centru. Dali jsme také lacinou branku z dorážky a poločas skončil 1:2 pro Chlumčany. O půli bylo potřeba důrazně říct, že nemá smysl být čímkoliv podráždený, uklidnit se a zodpovědně přistoupit k druhé půli. Naše druhá půle byla možná nejlepší, z prvních čtyř kol. Líbila se mi, skvělý výkon, bohužel jsme opět obdrželi lacinou branku z rohu a utkání bylo rozhodnuté. Ačkoliv výkon nebyl špatný, nikoho po utkání nezajímá, sice jsme soupeře předčili v soubojích, ve druhé půli ve hře, tabulka hovoří jasně, což je hlavní. Nás může těšit maximálně výkon a odrazit se z něho za týden, protože v Tejně to bude opět těžký úkol, kde můžeme zase jen překvapit.

TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: Zápas s Tlumačovem byl velmi náročný jak po fyzické stránce, tak po té psychické. Na hřišti se totiž hromadilo několik individuálních chyb kvůli stavu hřiště, kde se míč rozskákal skoro při každé přihrávce po zemi… Museli jsme tedy změnit herní styl, a začal to být spíše boj. Z toho taky pramenilo, že se nehrál ani moc pohledný a záživný fotbal, namísto toho létal míč skoro pořád vzduchem, a obránci na každé straně měli plné ruce práce. Sice jsme urvali výsledek 1:3, ale mohlo to skončit jakkoliv jinak, protože ještě na obou stranách byly obrovské šance. Jsem rád, že jsme tento náročný souboj s takto fyzicky dobře připraveným týmem zvládli za 3 body, je to cenné vítězství. Tlumačovu přeji ať se jim daří, je vidět, že mají novou krev v žilách.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
D. Paidar [-] - F. Šinál [-] , T. Šindelář [-] (61. K. Hamor [-] ) , T. Petr [-] , R. Šindelář [-] (77. O. Sladký [-] ) , V. Jansa [-] , M. Schneider [-] , L. Korelus [-] , . Tran [-] , M. Tesař [-] , T. Korelus [-]

TJ Keramika Chlumčany
P. Hlůžek [-] - M. Havel [-] (61. M. Němeček [-] ) , J. Javorský [-] (84. F. Šteffel [-] ) , P. Dostálík [-] (60. P. Šimána [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , J. Havlíček [-] , A. Beránek [-] , M. Vojáček [-] , L. Milota [-] , J. Havlík [-] , D. Štolle [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kraus Jan - PELIKÁN Jiří, SMOLA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Martin Steinbrücker
Tip experta: výhra domácích

Přesto, že jsou Chlumčany papírově favorit, v Tlumačově je to vždy trochu jinak. Myslím, že domácí urvou 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích