Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na nádherné góly z přímých kopů to bylo v Sušici 1:1. Tři body ale uzmula Koloveč


Branky


21

Do Sušice přijela Koloveč a dal se tak čekat pohledný fotbal, plný šancí a gólů. A to se vyplnilo. Bylo jich k vidění hned 6 a některé opravdu stály za to!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koloveč brzy otevřela v Sušici skóre, když se prosadil David Tumpach. Více na balónu byli spíše hosté, Sušici několikrát podržel gólman Těžký. Konec první půle a začátek té druhé pak orámovaly dva nádherné fotbalové momenty, které měly společného jmenovatele - přímý kop. Nejprve ve 35. minutě srovnal pumelicí z 25 metrů sušický Ondřej Míčka. Na začátku druhé půle pak podobně povedený kousek jako z dílny Davida Beckhema vykouzlil Karel Královec.

 

 

 

Důležitá branka pro další chod zápasu přišla v 57. minutě, kdy se podruhé v zápase trefil David Tumpach a hosté tak získali klíčový náskok do dalších minut. Hotovo ale v Sušici ani zdaleka nebylo. Střídající Pechek v 69. minutě snížil a zase bylo o co hrát.

 

Domácí se v zápěti dožadovali pokutového kopu, na druhé straně pak sporný zákrok na domácího brakáře sudí nevyhodnotil jako nedovolený a po něm přišel rozhodující gól. O ten se postaral druhý Tumpach - Lukáš, který tak dal na tři body pro hosty razítko.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: „Bohužel se nám nepodařilo pokrývat náběhy rychlých křídel, zejména z pravé strany hřiště. Koloveč využívala jednoduché, nacvičené hry a uprostřed těžila z techniky a přehledu zkušeného exligisty Petera Grajciara,“ popsal trenér Hrubec situaci před prvním gólem Kolovče, která se v zápase opakovala několikrát.  „Oja hrál výborně, prosazoval se hlavně v tom, kde je silný, tedy důrazem a tvrdou střelou,“ chválil Hrubec svého útočníka, který se postaral o vyrovnání. „Velká škoda, kluky musím pochválit za bojovnost, bohužel stále doplácíme na zbytečné chyby vzadu. Ale šlo o remízové utkání, věřím, že se zvedneme,“ shrnul zápas hlavní trenér Sušice. Zápas sledoval jen z lavičky v roli druhého gólmana Tomáš Blažek. Těsně před uzávěrkou přestupů se Sušice v případě patnáctiletého talentu dohodla s Příbramí na půlročním hostování. Blažek si vyzkouší chytat českou ligu dorostu pravděpodobně v kategorii U19, jedná se o druhou nejvyšší soutěž. Tomášovi přejeme na nové adrese hodně štěstí!

TJ Slavoj Koloveč
Martin Steinbrücker, trenér: My jsme se brzo dostali do vedení 10 a spoustu přečíslení jsme nedotáhli ani do zakončení, což plynulo možná z terénu ale hlavně z našeho nedůrazu. soupeř nás potrestal do poločasu krásnou střelu z trestňáku a vyrovnal na 1:1. my jsme se na začátku druhé půl dostali zpátky do vedení rovněž z krásného trestňáku. Zápas se postupně srovnával, my jsme dali na 3:1, soupeř dal na 3:2 a my jsme ke konci zápas rozhodli. Myslím si, že to mohlo být klidnější. Kdybychom ty protiútoky v prvním poločase dotáhli do zakončení a vedli větším rozdílem, tak to mohlo být klidnější, takhle to bylo ještě 5 minut před koncem dramatické. Budu ze Sušice si ceníme a jsme za ně rádi. Chci poděkovat klukům a fanouškům a teď nás čeká domácí zápas se Žákovou, na který je chce pozvat.



Sestavy


TJ Sušice
D. Těžký [-] - L. Kodýdek [-] , H. Vichr [-] , O. Míčka [-] , V. Kopa [-] , Š. Krůs [-] (76. A. Pivetz [-] ) , T. Klíma [-] , M. Podlipský [-] (80. J. Králík [-] ) , A. Vystrčil [-] (46. P. Pechek [-] ) , T. Marek [-] (80. P. Hubáček [-] ) , L. Hájek [-]

TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - F. Šlajs [-] , D. Tumpach [-] (85. L. Svoboda [-] ) , M. Barborka [-] (66. A. Kamír [-] ) , P. Grajciar [-] , D. Soupír [-] , M. Soupír [-] , M. Lucák [-] (89. R. Duchoň [-] ) , L. Tumpach [-] , K. Kralovec [-] , P. Kadlec [-]

ŽK: 32. Š. Krůs , 40. M. Podlipský , 40. T. Klíma , 48. P. Pechek , 94. P. Hubáček - 40. M. Lucák , 41. P. Grajciar , 68. M. Soupír , 85. K. Kralovec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Petrželka František - BÍNA Roman, KAISER Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Martin Steinbrücker
Tip experta: výhra hostů

Sušice má kvalitní, technický tým a čekám opravdu těžký zápas. Přesto věřím, že ukážeme naší naší kvalitu a dokážeme zvítězit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů