0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rozjetá Horní Bříza se nenechala v Černicích zaskočit a pohodlně potvrdila roli favorita


Branky


26

Černice měly velmi povedený start do jarní části soutěže a poskočily ze spodku tabulky o pár pater výše. Minulý týden to už ale herně nebylo ono a tentokrát se museli hráči hluboce sklonit před soupeřem z Horní Břízy. Hosté jim oplatili podzimní porážku i s úroky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté od první minuty převzali iniciativu na hřišti, soupeře k vápnu nepouštěli a sami se dostávali do zajímavých příležitostí. Už ve 13. minutě mohli po centru z pravé strany zakončovat nabíhající útočníci, ale míč obrana ještě vytěsnila před vápno, kam k odraženému míči dobíhal Dominik Šebek a přízemní střelou k levé tyči otevřel skóre. O deset minut později se mohli hosté radovat podruhé a opět za tím stála pravá strana zálohy. Odtud byl vyslán míč do šestnáctky na přední tyč, kde si jej pohodlně připravil Matěj Trojanec a bombou pod břevno se nerozpakoval se změnou skóre. Odpověď mohla přijít o pár minut později ze standardní situace od Fürbachera, které na jaře trápily všechny obrany, ale hostující obrana si s ní poradila velmi dobře. Na obou stranách následně proběhlo několik standardních situací, ale ani jedna se gólově neujala a tak se do kabin odcházelo za stavu 0:2.

 

Už ve 30. sekundě druhého poločasu mohlo být rozhodnuto, když se hosté řítili do rychlého protiútoku. Ale Strejc nájezd vychytal a dal ještě svým spoluhráčům šanci s vývojem zápasu něco udělat. Jenže ti nevyslyšeli, útočné akce nebyly dobře zakončované, a to ani centry do šestnáctky nebyly nebezpečné, zejména proto, že si většinu z nich sbíral vysoký Schimmer. A tak se rozhodlo až v 72. minutě, když si na středu hřiště převzal míč Kříž, vyslal jej nalevo Tvrdíkovi, ten obraně pláchl a na Strejce tentokrát vyzrál. Horní Bříza ještě v závěru ukázala, že je mistr v last minute gólech, když se po další rychlé akci přes pravou stranu, po přihrávce Lavičky efektivně na přední tyči patičkou prosadil podruhé v utkání Trojanec.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Smíšek, trenér: Tentokrát bude hodnocení stručné. Bříza byla od začátku jasně lepší, u nás nefungovalo vůbec nic, v žádné části zápasu jsme si nedokázali vytvořit nějaký tlak nebo šance. 3 body zaslouženě pro lepší mužstvo, my s tímhle výkonem bychom neporazili ani Slavoj Houslice.

SK Horní Bříza
Michal Kubice, trenér: Mám radost a jsem velice rád za další utkání bez inkasované branky a za další tři bodíky. Musím všechny kluky pochválit za to, jak k samotnému zápasu přistoupili, protože přesně soupeř, jako byly Černice nebo minulý týden Baník, se mohou snadno podcenit a nebývají vůbec snadnými. K samotnému průběhu na hřišti toho není nic moc co říct. Myslím si totiž, že od úvodu jsme měli navrch, celkem slušně jsme plnili taktické pokyny, dobře pracovali na balonu a snad kromě slabší pasáže těsně před koncem prvního poločasu, kdy nás soupeř lehce zatlačil do defenzívy, jsme byli v utkání lepší a celý vývoj zápasu jsme měli pevně pod kontrolou. Druhý poločas jsme opět začali dobře a hned po pár minutách jsme mohli skórovat, ale "bohužel" jsme další branky přidali až později. Chtěl bych však ve druhém poločase vyzdvihnout práci celé naší defenzivy, protože spolu s Honzou Schimmerem, který opět zachytal výborně a svým čtením hry vyřešil pár hodně těžkých situací, je to základ úspěchu o který se můžeme opřít. Další, kdo si zaslouží pochvalu je Matěj Trojanec a já jen doufám v to, že mu jeho zápal pro hru z posledních týdnů a poctivá dřina vydrží i nadále. Věřím, že za to vše mu bude odměnou stále více vstřelených branek. Abych nebyl jen pozitivní, tak se samozřejmě i v dnešním v utkání opět ukázalo několik drobností, na kterých musí kluci ještě směrem k dalším zápasům zapracovat, ale jsou to spíše věci taktického rázu, takže to bude sranda na tom zamakat... (směje se)



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
D. Strejc [-] - M. Chvojka [-] (72. O. Hlaváč [-] ) , V. Nosach [-] , A. Ježek [-] - J. Linhart [-] (72. F. Švejda [-] ) , J. Pipaš [-] (46. M. Trnka [-] ) , K. Fürbacher [-] , O. Ukhal [-] - K. Zeliński [-] (46. S. Basha [-] ) , M. Müller [-] , V. Klokan [-] (72. P. Mlnařík [-] ) -

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - V. Šimice [-] , S. Rous [-] , A. Lavička [-] , Z. Netáhlo [-] - M. Tvrdík [-] (72. S. Tkačik [-] ) , J. Kraček [-] , D. Šebek [-] , M. Paukner [-] - M. Trojanec [-] , V. Kocourek [-] (40. L. Kříž [-] ) -

ŽK: 55. S. Basha - 79. S. Rous .
Hráči zápasu: M. Trojanec , S. Rous , J. Schimmer .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Petrželka František - PRESSL Václav, CUPL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů