2:2
(1:1)
27. M. Krč
93. Š. Huttr (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 12:30

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O bodu pro Radnice rozhodla penalta v nastaveném čase


Branky


14. O. Lemon , 88. O. Lemon - 27. M. Krč , 93. Š. Huttr (p.)
26

Košutka se po výhře v minulém kole odpoutala z posledního místa v tabulce a v ledeckém azylu přivítala hosty z Radnic. Ti chtěli odčinit ztrátu bodů ze závěru minulého utkání, což se ne úplně vydařilo, přesto vezou domů bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodního hvizdu bylo vidět celkem vyrovnané utkání, kde se hrálo převážně hokejovou terminologií řečeno ve středním pásmu. Radnice měly v úvodních minutách dva lehké náznaky šance, ale skóre se měnilo na druhé straně. Úvodní trefu zápasu obstaral povedenou indiviuální akcí Lemon, který se zbavil obránce a z plného běhu zamířil přesně k tyči - 1:0. 

 

K vyrovnání došlo v 27. minutě po rohovém kopu, když si balon na zadní tyči našel Michal Krč a poslal ho za bezmocného Frýdla. Domácí Košutka lehce vypadla z role a hosté byli aktivnější a řekněme i živější, ale vyjma pár standardních situací k většímu ohrožení Frýdlovy branky nedošlo. Do kabin se šlo tak za nerozhodného stavu. 

 

Jestliže ke konci prvního poločasu byli mírně aktivnější hosté, tak v druhém poločase tomu bylo naopak. Košutečtí fotbalisté se více dostávali do ohrožení radnické branky a vedoucí branku mohl vstřelit Liška, ale na hranici malého vápna balon netrefil přesně. Další šanci měl střídající Pečenka, ke kterému se dostal odražený balon, ale radnický gólman vytáhl skvělý zákrok a vyrazil balon na roh. Když už se zdálo, že zápas pomalu dospěje k remízovému konci, tak se divácí dočkali velmi napínavého závěru plného emocí.

 

V 88. minutě ve skluzu střídající Sobotka vybojoval balon a před gólmanem ho vypíchnul do Lemona, který stihl nastavit stehno a usměrnit balon do brány 2:1. V košuteckém táboře tak propukla euforie, ale snad po minutě od rozehrávky mohlo být vyrovnáno, ale velkou příležitost radnických pohotovým výběhem a posléze i zákrokem zlikvidoval Frýdl. V nastaveném čase mohl dát defintivní tečku na vítězství domácích hattrickem Lemon, ale střelu opřel pouze o břevno. 

 

Radničtí tak měli k dispozici poslední akci a dlouhým nákopem poslali balon do vápna, kde po souboji Krejčího s Habrem zazněla píšťalka rozhodčího a byla nařízena penalta. Po protestech uviděl druhou žlutou kartu Lemon a byl vyloučen. Nervy na uzdě udržel Huttr a přesnou střelou k tyči vyrovnal na konečných 2:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Doufali jsme, že nás nakopne výhra z Mýta a na Radnice vletíme jako lvi na stádo antilop u napajedla. Jenže to se v prvním poločase nestalo. Na to, že jsme hráli o záchranu, tak to bylo hodně chcíplý a nadšením jsme připomínali údržbáře z krematoria na svačině. Z mého pohledu byla druhá půlka o dost lepší. Byli jsme aktivnější, nebezpečnější a za tou výhrou jsme si šli. Řekl bych, že nás bude ještě nějakou dobu mrzet ten závěr. Všichni z týmu bychom se měli podívat na zápas Viktorky se Slávií, jak by asi takticky mělo vypadat nastavení při jednogólovém vedení. Bohužel sérií několika taktických chyb jsme dovolili soupeři poslat poslední dlouhý balon do vápna, což pak vedlo k té situaci s penaltou. Celkově bych řekl, že šlo o pěkný, bojovný zápas na perfektně připraveném trávníku. Stejně jako na podzim musím říct, že Radnice mi přijdou jako sympatický tým a přeju jim hodně štěstí ve zbytku soutěže. My už musíme tohle zklamání ze závěru zápasu zavřít někam do sklepa a soustředit se na důležitou bitvu o bytí i nebytí ve Zručí příští neděli.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Oba mančafty chtěly hrát na vítězství, bylo to vyrovnané, ale na obou stranách bylo velké množství zbytečných ztrát. Domácí se dostali do vedení povedenou střelou, kam se brankář špatně dostává, my před poločasem srovnali po rohovém kopu, když se nejvýše dostal Krč. Ve druhém dějství se dlouho hrálo mezi vápny, bez větších šancí, až jsme chvíli před koncem zápasu dostali tak laciný gól, kdy jsme měli míč na kopačkách tolikrát, že jsme ho mohli odkopnout, ale namísto toho ho tam soupeř dotlačil. Toto nás trápilo celý zápas, že jsme měli problém razantně a včas utnout nějakou akci soupeřů a vznikali z toho nepříjemné situace. Pro mě pak nepochopitelně domácí místo aby se zklidnili, tak začali řešit všechno, co na tom hřišti bylo, poměr karet 7:0 mluví za vše. Myslím, že kdyby se soustředili na fotbal, tak tento zápas vyhráli. Nám byl nabídnutý dlouhý míč do vápna, Polášek sklepl na Habra a na něj přišel evidentní šlehanec a jednoznačná penalta. V kontextu celého zápasu si ale myslím, že remíza je spravedlivá po obě mužstva.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - O. Lemon [-] , J. Blažejovský [-] (55. P. Kalaš [-] ) , J. Kalaš [-] (46. T. Pečenka [-] ) , P. Macht [-] , K. Liška [-] (78. T. Krejčí [-] ) , V. Skalský [-] , V. Kučera [-] (55. D. Král [-] ) , J. Hemzáček [-] , F. Fikar [-] , M. Primas [-]

TJ Sokol Radnice
V. Březina [-] - Š. Huttr [-] , J. Vaščák [-] , J. Esterka [-] (58. M. Habr [-] ) , D. Krč [-] (83. L. Štochl [-] ) , M. Krč [-] , P. Spěváček [-] (89. J. Kesner [-] ) , F. Polášek [-] , L. Brož [-] , J. Brož [-] - T. Kroc [-] -

ŽK: 39. J. Kalaš , 53. F. Fikar , 58. O. Lemon , 68. P. Kalaš , 74. M. Primas . ČK: 93. O. Lemon .
Hráči zápasu: O. Lemon .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CUPL Patrik - PETRŽELKA František, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích