3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2024 14:30

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Stříbro v Radnicích na body nedosáhlo, gól nováčka týmu nestačil


Branky


45. M. Vyšín (vl.) , 50. J. Esterka , 83. F. Polášek - 77. V. Světlík
26

Oba týmy zažily své změny v kádru, které jistým způsobem na tým zapůsobily a pravděpodobně ještě zapůsobí. Přesto se s tím lépe vypořádali domácí, kteří zejména fotbalovou zkušeností svého soupeře dokázali na svém hřišti přehrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnaném začátku zápasu se musela stopadesátka přítomných diváků obrnět trpělivostí, než se dočkala první branky. Naštěstí pro domácí čekali diváci dlouho, protože hosté měli dvě velmi zajímavé šance a nastřelili i tyčku, což jistě přidělalo domácím koučům pár vrásek na čele. Nicméně přes bojovný průběh prvního dějství se nakonec před přestávkou mohli domácí radovat, když Esterkův centr ze standardní situace padl na hlavu hostujícího Vyšína, od něhož se míč nešťastně odrazil do sítě. 

 

Ve druhé půli se opět Esterka už v 50. minutě postavil k další standardce před velkým vápnem a parádní střelou přes zeď překonal hostujícího brankáře. Radnice byly na koni a další branku mohl přidat například Petr Spěváček, který ale trefil pouze tyč. Kartami domácí soupisky pak v 66. minutě zamíchalo zranění zkušeného Rýdla, který musel hřiště opustit. A jelikož se jednalo již o druhé vynucené střídání Radnic v zápase (13. minuta zraněný Kroc), mají trenéři opět o starost víc. 

 

Hosté absence jednoho z vysokých hráčů Radnic využili při standardce ze 77. minuty, kterou ve vápně zužitkoval zkušený Světlík, jenž v zimní přípravě do Stříbra přesídlil z divizního Senca. Jenže jeho branka nakonec k další nevedla, domácí rychle odpověděli, když se u propadlého míče ve vápně objevil Polášek a ten se v takovým příležitostech nemýlí. Domácí rozvlinili do konce zápasu síť ještě jednou, když Esterka trefil břevno u spojnice a míč se odrazil Spěváčkovi k noze, který zakončil přesně, ale lajnový sudí zdviženým praporkem regulérnost gólu odmítl.

 

Sestřih domácích branek:



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Bylo to kostrbaté. Bylo tam málo fotbalu, takový ten klasický první zápas po zimní přípravě, navíc na trávě, která je trochu nadzdvihnutá po zimě. Na obou stranách bylo spoustu chyb a nám pomohlo, že jsme před poločasem po standardce šli do vedení, když se to tam asi od hostujícího hráče nakonec odrazilo do brány. Potom se krásným gólem přes zeď z trestňáku trefil Honza Esterků a vůbec vstup do druhé půle se nám nesmírně povedl. Měli jsme zde pasáž nějakých 20 minut, kdy to bylo hodně dobré, ale bez gólu. Bohužel se nám ale v jednom ze soubojů zranil David Rýdl, který pak chyběl u bránění standardky, ze které Světlík snížil. Naštěstí jsme v poslední desetiminutovce navýšili, když propadl míč k Poláškovi a ten zblízka věděl, kam zakončit. Ještě jsme dali jednu branku, ale ta nakonec nebyla pro ofsajd uznána. Baník hrál sympaticky, s velmi mladým mančaftem, vystuženým na stoperu Světlíkem. Vyhrál tedy dar zkušenosti.

TJ Baník Stříbro
Jindřich Jareš, trenér: V prvním poločase jsme měli herní převahu, ale bohužel bez využití dvou 100% šancí a nastřelené tyče. Ve 45. minutě jsme si dali z poslední standardky nešťastný vlastní gól. Prvních 20 minut druhého poločasu jsme byli horší a z toho vyplynul druhý gól z krásně trefeného trestného kopu. Pak se nám konečně podařilo vstřelit gól, ale poté jsme inkasovali ze standardní situace. Byl to vyrovnaný zápas, nebojím se říct, že remíza by tomu zápasu slušela více. Body nemáme dnes jen z důvodu neproměnění šancí. Kluky chválím, hráli až do konce, ale Radnice si to už zkušeně pohlídaly.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - - P. Valenta [-] , P. Spěváček [-] (90. J. Smeták [-] ) , Š. Huttr [-] , L. Brož [-] , D. Fencl [-] , D. Rýdl [-] (66. M. Krč [-] ) , J. Vaščák [-] - T. Kroc [-] (13. D. Krč [-] ) , F. Polášek [-] , J. Esterka [-]

TJ Baník Stříbro
M. Pejřimovský [-] - M. Hodek [-] , V. Světlík [-] , M. Vyšín [-] , D. Čížek [-] (66. I. Stepanov [-] ) , J. Vacín [-] , A. Ferdinandy [-] (23. T. Bůžek [-] ) , K. Šaman [-] (66. D. Čeček [-] ) , V. Gontkovič [-] , M. Vyšín [-] (46. A. Mikulovský [-] ) , D. Donate [-]

ŽK: 75. L. Brož , 80. J. Esterka - 45. D. Čeček , 77. I. Stepanov .
Hráči zápasu: J. Esterka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MOLEK Eduard - KŘEN Jiří, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jiří Lauko
Tip experta: výhra domácích

V posledním kole na podzim nám Radnice ukázaly, že nemají špatné mužstvo a asi vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích