0:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Největší překvapení jara je tady, Osová Bítyška vypráskala vedoucí tým na jejich hřišti


Branky


16

V 17. kole se nám zrodilo jedno z nějvětších překvapení sezóny. Rezerva Bystřice hrála doma s Osovou Bítyškou, ale tento duel vůbec nezvládla a prohrála vysoko a ani nevstřelila gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas domácí ještě obstáli

Narozdíl od minulého zápasu hosté dokázali mnohem lépe kombinovat a spolupracovat v obraně. I díky tomu Osová Bítyška se často dostávala do útoku, jenže útočníci se často vystavovali do ofsajdu a tak zbytečně často přišli o míč. A posledních 15 minut v první polovině se přece jenom Bystřice trochu nadechla a měla opticky navrch. Kromě dvou střel z dálky se ale k ničemu nedostali. Jedna z nich orazítkovala břevno a při druhém pokusu se zaskvěl hostující brankář Jaroslav Hršel. Oba týmy odcházeli smírně do kabin, ale to domácí nevěděli co je čeká.

Katastrofa pro domácí, Osová Bítyška jim nadělila čtyřku

Hosté ve druhém poločase začali skvěle. Ve 47. minutě vedoucí branku si připsal Martin Hollý. Poté Osová Bítyška měla další šance, které zahodila. Vetší uklidnění přišlo v 63. minutě, kdy druhý gól přidal Martin Hollý. Pak víceméně měli hosté zápas už pod kontrolou. Navíc to nebylo vše z jejich pohledu. V 69. minutě Petr Antoš zvýšil na 3:0. A v 85. minutě dal Bystřici poslední gól Jiři Dvořáček. Zápas tak skončil 4:0 pro hosty, rezerva Bystřice vůbec poprvé vyšla gólově naprázdno a navíc i v obraně propadli a proto prohráli tak vysoko. Osová Bítyška si tak připisuje skvělý skalp a velmi cenné body.



Ohlasy k zápasu



SK Osová Bítýška
Jan Večeřa - trenér: "Druhé utkání bylo z naší strany úplně jiné než nepovedený první zápas. Od začátku se dařila kombinace i spolupráce v obraně. V prvním poločase se nás, ale brzdilo neuvěřitelné množství ofsajdových situací které si naši hráči nepohlídali. Domácí měli optickou převahu posledních 15 minut prvního poločasu. Do žádné šance se však nedostali. zahrozili pouze dvěma nádhernými střelami z dálky. Jedna skončila na horní tyči a druhou bravurně zlikvidoval brankář Hršel. V druhém poločase jsme dali rychlí gól. Pak jsme spálili několik šancí. Uklidnění přišlo po druhé brance po 20 minutách. Pak už si myslím že jsme měli zápas pod kontrolou. Děkuji hráčům za ohromné úsilí a jejich výbornou reakci na nepodařený první zápas."



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
M. Vávra [-] - P. Pačiska [-] (46. J. Martínek [-] ) , M. Hynek [-] , J. Rejzek [-] , T. Samek [-] , M. Straka [-] (58. V. Čech [-] ) , D. Čech [-] , M. Svoboda [-] , P. Tomášek [-] , J. Holý [-] , P. Podsedník [-]

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - M. Řezníček [-] (46. M. Hollý [-] ) , P. Antoš [-] (76. L. Sláma [-] ) , P. Ivančík [-] , M. Navrátil [-] , M. Vařílek [-] (83. J. Dvořáček [-] ) , M. Klusák [-] , P. Večeřa [-] (72. T. Karmazín [-] ) , O. Zeman [-] , T. Malý [-] , O. Říha [-]

ŽK: 72. M. Svoboda - 60. P. Antoš .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: BEDNÁŘ Daniel - DOSTÁL Petr, TOMÁŠEK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích