Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2024 17:00

12.kolo, Vysočina | Třebíč | IV. třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubov nekompromisně rozstřílel Kouty “B”


Branky


7

Jakubov hostil v pátečním zápase Kouty “B”. Hostujícímu týmu se tradičně ve venkovních zápasech nedaří. Ani Jakubov nepředváděl v posledních dvou domácích zápasech oslnivé vykony.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky Nováka v prvním poločase

Od začátku zápasu převzal Jakubov iniciativu. Domácí celek těžil především z náběhů krajních záložníků, kteří do vápna servírovali jeden krásný balón za druhým. Tyto přihrávky dokázal v prvních dvanácti minutách využít třikrát Novák, který hned v úvodu zápasu zkompletoval hattrick. Vyzdvihnout musíme především přihrávky jeho spoluhráčů, díky kterým měl jakubovský kanonýr lehkou práci. Ve 21. minutě dokázal Smetana kličkou oklamat gólmana a zvyšoval už na 4:0 pro domácí. Svůj čtvrtý gól vstřelil o 11 minut později Novák. Do konce poločasu dokázali domácí vsítit ještě jednu branku, pod kterou se podepsal Vrbka. Ten zamířil přesně do šibenice - 6:0. V prvním poločase mohlo být pro hosty ještě hůř, dvě branky ale byly odvolaný kvůli ofsajdu. Jakubov víceméně celý poločas jen útočil a na výsledku se to podepsalo.

 

Jakubov nedal hostujícímu celku šanci ani po změně stran

V druhém poločase se odehrával téměř stejný scénář, kdy Jakubov jasně dominoval. Hned v 46. minutě vybídl Smetana krásnou přihrávkou Jelínka, který se před gólmanem nemýlil a zvyšoval na 7:0. O pět minut později vstřelil svůj druhý gól v zápase Smetana - 8:0. Další gól Jakubova měl na svědomí opět Novák, který krásným lobem posunul skóre zápasu na 9:0. V 72. minutě se dokázali prosadit i Kouty, kdy Tóth obešel dva obránce a překonal domácího gólmana střelou mezi nohy. Na konečných 10:1 zvyšoval Jelínek, kterému opět nahrával Smetana. Jakubov tak dokázal na domácím hřišti jasně zvítězit a zakončil letošní sezónu vítězně. Kouty “B” si podruhé v řadě odváží z venkovního hřiště nelichotivou desítku. 

 



Ohlasy k zápasu


Družstevník Jakubov
Jaromír Novák, hráč: "Na výsledku se podepsal celý tým, který se dnes konečně sešel ve své nejsilnější sestavě a všechny to bavilo. Kdyby to takhle bylo celou sezónu, tak by naše umístění vypadalo určitě jinak. Chtěl bych pochválit i hosty za to, že i za nepříznivého výsledku do toho dali vše a nevzdali se, což se na této úrovni vidí málokdy."




Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Muzikant [-] - J. Novák [-] , J. Smetana [-] , P. Dvořák [-] , R. Benáček [-] , R. Říha [-] , R. Jelínek [-] , T. Vrbka [-] , M. Chalupa [-] , J. Vrbka [-] , R. Kafka [-]

SK Kouty B
P. Dočekal [-] - T. Tóth [-] , P. Munduch [-] , . Němec [-] , A. Dočekal [-] , L. Mašek [-] , F. Neuman [-] , P. Šipoš [-] , Z. Sevcsenkó [-] , N. Vincze [-] , A. Dobrovolný [-]

ŽK: 70. T. Vrbka - 30. P. Šipoš .
Hráči zápasu: M. Chalupa - T. Tóth .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PEŘINKA Jiří - KOŠÁK František (N), KARÁSEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Kostka

Expert: Roman Ledecký
Tip experta: remíza

U tohoto zápasu si nejsem jistý, kdo zvítězí, takže tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích