4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B jasně přehrály Jaroměřice a stoupají tabulkou vzhůru


Branky


38. F. Nguyen , 43. P. Stark , 57. O. Fedra , 68. P. Stark
18

Moravské Budějovice B poprvé v sezoně vyhrály dva zápasy vřadě a opustily sestupové pásmo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Prvních dvacet minut bylo tempo hry vlažnější a hrálo se převážně ve středu pole. V utkání měli častěji míč na kopačkách domácí, zatímco hostující Jaroměřice vyčkávali v bloku a spoléhali především na rychlonohého Milchevyche. Po občerstvovací pauze se před vyběhnuvším Kašparidesem ocitl domácí Nguyen, jež však byl vytlačen na rohový praporek a k zakončení nedošlo. Následně se z pravé strany řítil na bránu Stark, který přihrávkou pod sebe našel nikým nehlídaného Tržila, jež trestuhodně branku z malého vápna překopl. Ve 38. minutě proběhl středem mezi obránci Nguyen a brankáře obstřelil - 1:0. Domácí do poločasu ještě zvýšili, když se ve 43. minutě po rohovém kopu Pavel Stark hlavou nemýlil - 2:0. 

Domácí ještě skóre navýšili

Po změně stran se do ojedinělé šance dostali hosté, když skoro z poloviny hřiště nastřelili tyčku vyběhnuvšího Hazy. Domácí Benfika výsledek kontrolovala. V 57. minutě našel svým kopem Mario Premar Ondřeje Fedru, ten byl u míče dříve než vyběhnutý Kašparides a přehozením zvýšil na 3:0. K míči se na velkém vápně v 68. minutě dostal Stark a střelou k levé tyči vstřelil již druhou branku - 4:0. Moravské Budějovice "B" tak v derby jasně přehrály Jaroměřice a opustily sestupové pásmo. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice B
Premar Mateo, hráč: Téměř bezchybný výkon, kdy rozdíl skóre mohl být klidně větší. Utkání jsme měli pod kontrolou a zaslouženě získali tři body

FK Jaroměřice nad Rokytnou
Hambálek Tomáš, hráč: Jaroměřice v neúplné sestavě nestačili na domácí hráče, kdy je třeba vyzvednout brankáře Kašparidesa, díky kterému jsem dostali pouze 4 branky.



Sestavy


SK Moravské Budějovice B
K. Haza [-] - F. Nguyen [-] (85. F. Boudný [-] ) , P. Stark [-] , J. Tržil [-] (46. M. Premar [-] ) , M. Řepa [-] , J. Liška [-] , J. Kodajek [-] , O. Fedra [-] (62. O. Kvapil [-] ) , D. Kudrna [-] , M. Premar [-] (62. O. Haza [-] ) , F. Haza [-] (75. M. Kundrum [-] )

FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Kašparides [-] - T. Hambálek [-] , Z. Nykrmajer [-] , T. Přibyl [-] - A. Milchevych [-] , J. Stejskal [-] - V. Kočí [-] (75. M. Svoboda [-] ) , M. Konfršt [-] , V. Aujezdský [-] , O. Pavelec [-] , P. Hadraba [-]

ŽK: 75. J. Liška , 80. O. Kvapil - 75. Z. Nykrmajer .
Hráči zápasu: K. Haza .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - EIS Jiří, JENERÁL Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Tady si myslím , že se budou body dělit.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza