Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B otočili doma zápas s Dukovany B


Branky


14

Na hřišti Šebkovic B se odehrál fotbalový souboj, který přinesl mnoho gólů a emocí. Domácí tým Šebkovic B nakonec porazil Dukovany B s výsledkem 4:2, přičemž obě mužstva předvedla skvělý výkon až do posledních minut utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili vývoj první půle

Domácí tým se ujal vedení v 11. minutě, kdy Pavel Hrůza využil nabídnuté šance a poslal míč za brankáře Dukovanů, otevírajíc tak skóre zápasu. Nicméně, hosté rychle odpověděli a vyrovnali stav zápasu v 23. minutě, kdy Pavel Horák překonal brankáře Šebkovic B a poslal míč do sítě. Dukovany B dokázaly otočit skóre ve svůj prospěch v 33. minutě, kdy Ondřej Horák skóroval a poslal svůj tým do vedení 2:1.

Domácí naopak otáčeli po pauze

Domácí tým však neztratil naději a dokázal vyrovnat stav zápasu na 2:2 v 49. minutě, kdy se opět prosadil Pavel Hrůza.O pouhou minutu později, v 50. minutě, Šebkovice B dokázaly otočit skóre ve svůj prospěch. Tentokrát se prosadil Ondřej Havlena a poslal domácí tým poprvé do vedení 3:2. I přes zvýšený tlak hostů dokázali Šebkovice B svou výhodu ještě navýšit. V 75. minutě se prosadil Michal Bartejs, který poslal míč do sítě a zajistil tak svému týmu vítězství 4:2. Tento zápas byl skvělou ukázkou fotbalového umění a bojovného ducha obou týmů. Gratulujeme Šebkovicím B k vítězství a Dukovanům B k bojovnému výkonu. Šebkovice B si touto výhrou upevnily jasnou třetí příčku a samozřejmě si i po obratu určitě získaly větší sebevědomí do dalších zápasů. Dukovany naopak po smolné porážce budou muset ještě zabojovat aby se vyhnuli přímému sestupu v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Fejta Josef, hráč: Po první vstřelené brance jsme se bohužel v obraně dopustili dvou hrubých chyb, které dokázali hráči Dukovan využít. Po přestávce se naše hra velmi zlepšila, dvěma rychlými góly jsme zápas otočili a pohodlně dotáhli do vítězného konce. Tím jsme mohli alespoň trochu zpříjemnit odchod do fotbalového důchodu Zdeňku Přibilovi.

SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: V Šebkovicích jsme odehráli vyrovnaný první poločas a díky brankám bratrů Horákových jsme vedli 1:2. Druhý poločas byl ovšem v režii domácích. Hned na začátku se jim podařilo skóre otočit ve svůj prospěch. Zbytek zápasu už měli pod kontrolou a po vstřelení další branky dotáhli zápas v klidu do vítězného konce.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
F. Brada [-] - T. Bílek [-] , D. Volf [-] , M. Bartejs [-] (75. J. Němec [-] ) , O. Havlena [-] , R. Svoboda [-] (58. Z. Přibil [-] ) , Z. Melán [-] (88. J. Krejča [-] ) , M. Kotačka [-] , J. Fejta [-] , S. Zikmund [-] , P. Hrůza [-]

SFK Dukovany 2001 B
M. Křišťál [-] - P. Horák [-] , P. Jelínek [-] (61. K. Krys [-] ) , M. Ferus [-] , O. Horák [-] (75. D. Havlát [-] ) , B. Horák [-] , P. Pislcajt [-] , F. Smysitel [-] , P. Furiš [-] , L. Traxler [-] , J. Nahodil [-]

ŽK: 8. R. Svoboda .
Hráči zápasu: P. Hrůza - P. Horák .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KRYŠTOF Radek - ŘÍHA Václav (N), PÁNEK Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady by měli zvítězit domácí.

Tip: výhra domácích