1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice otočili zápas s Moravskými Budějovicemi b


Branky


16

V původním zápase jara zvítězili favorizované Čáslavice v Moravských Budějovicích B 2:1 , i přesto ,že poprvním poločase prohrávali 1:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Utkání za velmi nepříznivého větrného počasí bylo k vidění v Budějovicích. Souboj mezi rezervou Budějovic a Čáslavic byl plný faulů převážně ve středu hřiště. Opticky hru v prvním poločase diktoval tým domácích, ovšem do brankové příležitosti se dostali nejprve hosté po faulu na Šimka, když zahrávali přímý kop ze střední vzdálenosti. Domácí Karel Haza však zůstal pozorný a připsal si první důležitý zákrok. Ten musel následně likvidovat i samostatný únik po pravé straně. Pak se do šancí dostali domácí. Po faulu na Pařízka zahrával přímý kop Svoboda, brankář vyrazil míč do strany a následný centr již adresáta nenašel. Téměř vzápětí byl faulován sám Svoboda na hranici vápna a přímým kopem orazítkoval tyč. Na druhé straně vyrážel míč před sebe Haza a doklepnutím se hosté radovali z první branky. Ta správně pro ofsajdové postavení nebyla uznána. Poté již stoupal tlak rezervy Budějovic. Ve 39. minutě Pařízek vystřelil za hranicí vápna a poslal domácí do jednobrankového vedení - 1:0. Do poločasu stihl podruhé orazítkovat tyč domácí Nguyen a Fedra hlavičkou mířil těsně nad. 

Hosté dokázali otočit zápas ve svůj prospěch

Druhý poločas hráli domácí proti větru. Toho využili Čáslavice ihned ve 48. minutě, kdy rohem z levé strany poslali centr na přední tyč a Obůrka se hlavou nemýlil - 1:1. Hosté chvíli poté zahrávali opět rohový kop, jež byl odvrácen, ale následnou střelu na bránu ještě před gólmanem tečoval hostující hráč, který stál opět v ofsajdovém postavení. V 69. minutě hostující Bulička svou střelu sice nezamířil mezi tři tyče, ale s pořádnou dávkou štěstí našel špatně pokrytého Polického a jednoduše obstřelil Hazu - 1:2. Opět byla k vidění bitva ve středu pole plná faulů převážně hostujících hráčů. Tlak domácí rezervy v posledních minutách gradoval, asi v největší příležitosti se po centru Premara ocitl Fedra, ale míč se domácím již do sítě dostat nepodařilo. Hosté si tak odváží 3 body. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice B
Premar Mateo, hráč: V prvním poločase jsme měli potrestat soupeře za hrubosti kolem vápna, bohužel jsme orazítkovali dvakrát jen tyč. Škoda výpadku zezačátku druhé půle, kdy jsme navíc hráli proti větru. V závěru jsme vyvinuli tlak na soupeře, brankou jsme již odměněni nebyli.




Sestavy


SK Moravské Budějovice B
K. Haza [-] - M. Řepa [-] , F. Nguyen [-] (79. P. Slabý [-] ) , M. Premar [-] , M. Pařízek [-] (46. J. Tržil [-] ) , K. Svoboda [-] (58. D. Kudrna [-] ) , O. Fedra [-] , J. Kodajek [-] , J. Liška [-] , M. Premar [-] , F. Haza [-] (75. F. Boudný [-] )

FK Čáslavice-Sádek
J. Štveráček [-] - M. Obůrka [-] , M. Busta [-] , A. Polický [-] , M. Šimek [-] (85. T. Rygl [-] ) , P. Růžička [-] , M. Rada [-] (82. J. Höfner [-] ) , M. Klika [-] , R. Bastl [-] , M. Zikmund [-] , O. Bulička [-]

ŽK: 41. M. Premar - 5. M. Šimek , 25. M. Busta , 36. O. Bulička , 89. T. Rygl , 90. A. Polický , 90. P. Růžička .
Hráči zápasu: O. Fedra - A. Polický .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: ŠIMKA Jaroslav - JÁN Jiří, MACH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Čáslavice jsou zkušenější a z Budějovic si odvezou všechny 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích