3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice zahájili jarní část výhrou nad Dukovany B


Branky


18

V prvním jarním zápase zvítězili na vlastním hřišti fotbalisté Radotice na rezervou Dukovan 3:1 i díky dvěma gólům Martina Jelečka

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

První jarní zápas se hrál za chladnějšího jarního počasí a oba týmy chtěli ihned v úvodu ukázat, že úspěšný vstup do jara může být velice důležitý. Domácí celek byl přece jen o něco aktivnější a tlačil se na soupeřovu bránu a chtěl vsítit rychlou úvodní branku. Hostující obrana však dlouho odolávala a to přesně půl hodiny zápasu. Ve 30. minutě se dostal balón k Martinu Jelečkovi, který tak poslal domácí celek do vedení -1:0. Hostující tým se sice snažil o vyrovnání, ale první poločas již branku nepřinesl.

Domácí tým ještě své vítězství navýšil

Ve druhém poločase se oba celky snažili o vstřelení branky, ale oba gólmani své týmy několikrát podrželi. Až  v 67. minutě se svou druhou brankou v zápase postaral o vedení domácího týmu Martin Janeček, který poslal domácí do vedení 2:0. No a hned v 70. minutě byl prakticky o zápase rozhodnuto, když  zvyšoval na 3:0 Adam Mrkva. Dukovany si za svoji snahu zasloužily čestnou branku, když v 78. minutě Tomáš Soukup alespoň snížil na konečných 3:1. Důležité první tři body tak zůstali v Radoticích. Dukovany budou tak muset spoléhat na body především z domácího hřiště. Dokonce soutěže zbývá ještě mnoho zápasů, které určitě nabídnout mnoho vzrušilicích momentů a napínavých situací až do samého konce soutěžního ročníku.



Ohlasy k zápasu



SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: Hostující tým z Dukovan v sestavě bez opor byl dlouho vyrovnaným soupeřm pro domácí. Ti se ujali dvou brankového náskoku po individuálních chybách obrany. Domácí přidali 3. gól a hosté pouze korigovatli na konecných 3:1.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
M. Tobolka [-] - T. Kincl [-] (68. L. Sevelda [-] ) , M. Jeleček [-] , V. Bláha [-] , V. Vyhnálek [-] , M. Habich [-] , A. Mrkva [-] , D. Kincl [-] (79. M. Tobolka [-] ) , M. Kincl [-] , P. Tobolka [-] , M. Komenda [-] (80. M. Čurda [-] )

SFK Dukovany 2001 B
M. Křišťál [-] - P. Horák [-] , M. Ferus [-] , B. Horák [-] , P. Jelínek [-] (75. T. Křišťál [-] ) , J. Fojtášek [-] , T. Soukup [-] , P. Furiš [-] (62. V. Soukup [-] ) , T. Juřík [-] , T. Slavík [-] (70. D. Havlát [-] ) , J. Nahodil [-]

ŽK: 55. V. Bláha , 69. M. Habich , 88. M. Čurda - 80. P. Furiš , 85. P. Jelínek .
Hráči zápasu: M. Jeleček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PEŘINKA Jiří - NEVĚČNÝ Jan (N), SEVELDA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady vyhrají domácí

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích