0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno vstoupilo do jara jasnou výhrou v Rapoticích B


Branky


18

zápas mezi týmem Rapotice B a Mohelnem nabídl fotbalovou podívanou, kterou si diváci jistě dlouho zapamatují. Mohelno se nakonec radovalo z vítězství s výsledkem 4:0,

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Na první jarní zápas dorazilo na rapotickou rezervu 60 prokřehlých diváků, kteří byli zvědaví jak se jim zadaří proti velmi silnému Mohelnu, které bude určitě patřit aspirentům na postup do okresního přeboru. Začátek zápasu vyšel mnohem lépe hostujícího celku který poslal v 11 minutě do vedení Martin Dvořák -0:1. Domácí celek se snažil o vyrovnání ale na pevnou obranu hostí nenašel po celý první poločas recept. Hosté však také hrozili, ale některé její šance již další branku nepřinesli. Přesto byla partie zcela otevřená a určitě nechala diváky v napnutí i do druhého poločasu. Hosté měli však dobře našlápnuto k prvním třem jarním bodům a úspěšnému vstupu do jarní části.

Hosté ještě skóre navýšili

Ve druhém poločase se Mohelno ještě více snažilo o zvýšení svého náskoku a to se jim podařilo ve 75. minutě, kdy Radim Wascher zvýšil vedení na 2:0. Tento gól posílil sebevědomí hostujícího týmu a dále přitlačili na obranu Rapotic. Jen o tři minuty později, v 78. minutě, přidal další branku Jiří Dvořák, čímž rozšířil náskok Mohelna na 3:0. Rapotice se snažily reagovat, ale Mohelno bylo nebezpečné ve svých útočných akcích a nedovolovalo jim získat žádný prostor na obranu. V závěru zápasu, aby potvrdilo své suverénní vítězství, Mohelno přidalo čtvrtou branku v podání Radima Waschera, který se tak stal dvojnásobným střelcem tohoto zápasu.



Ohlasy k zápasu



TJ Mohelno
Jochymek Tomáš, vedoucí mužstva: Povedlo se nám navázat na povedenou zimní přípravu. Soupeř zahrozil pouze z rohových kopů, jinak jsme ho téměř k ničemu nepustili a připsali si zaslouženou výhru.



Sestavy


FC Rapotice B
A. Krčma [-] - D. Šmarda [-] , M. Šmarda [-] , V. Doležal [-] , M. Laš [-] (55. T. Matoušek [-] ) , J. Tesař [-] , J. Pemčák [-] , M. Dobeš [-] , J. Karmazín [-] , M. Matoušek [-] , M. Matoušek [-] (65. J. Zeman [-] )

TJ Mohelno
J. Světlík [-] - P. Ležák [-] , J. Dvořák [-] , M. Ondráček [-] (79. T. Kábele [-] ) , M. Dvořák [-] , F. Meluzín [-] (85. J. Suchánek [-] ) - P. Šanda [-] (46. M. Ruta [-] ) , P. Jeřábek [-] , F. Žák [-] (46. F. Staněk [-] ) - R. Wascher [-] , T. Jeřábek [-] (65. P. Šanda [-] ) -

ŽK: 42. M. Šmarda , 54. J. Pemčák , 74. J. Tesař - 22. F. Žák .
Hráči zápasu: R. Wascher .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FILIPSKÝ Pavel - ROUPEC Tobiáš, LIUSIK Dmytro (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Favorit utkání je jasný a tím je Mohelno. Výhra hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů