J. Votava 23. (p.)
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice doma nestačily na Hartvíkovice


Branky


23. J. Votava (p.) - 14. V. Nováček , 31. D. Horký
22

Další nečekanou a nepříjemnou ztrátu zaznamenali na vlastním hřišti fotbalisté Hrotovic, kteří podlehli Hartvíkovicím 1:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

V neděli 14.4. se v rámci 19. kola Okresního přeboru utkaly týmy Hrotovic a Hartvíkovic. Zápas začal opatrně z obou stran, bez větších útoků či šancí. Už ve 14. minutě se ale prosadili hosté, kdy V. Nováček zatočil rohový kop rovnou do branky. Domácí ale neztratili náboj a postupně pronikali až před hostujícího brankáře Chalupu. Jeden z útoků domácích byl ale zastaven nedovoleně a z nařízeného pokutového kopu v 23. minutě srovnal skóre Jan Votava na 1:1. Radost však netrvala dlouho a po necelých deseti minutách se opět radovali hosté, poté co se na velkém vápně dostal k balonu Dominik Horký a střelou k tyči opět Hartvíkovicím vrátil vedení na poločasových 1:2. Hosté tak měli zápas velmi dobře rozehraný, ale domácí celek nechtěl nechat do druhého poločasu svoji kůži jen tak lacino.

Ve druhém poločase již branka nepadla

Druhá polovina se hrála spíš ve vzduchu, kdy oba týmy hlavně nakopávaly dlouhé balony a hře trochu chyběla kombinace. Do konce zápasu ale ani přes různé taktické změny a střídání na obou stranách nedošlo ke změně skóre, Hartvíkovice si odvezly 3 body a Hrotovicím se tak prodloužil smolný start jarní části sezóny. Hartvíkovice naopak získaly velmi cennou výhru z těžkè hrotovické půdy, kterou budou chtít určitě potvrdit i v příštím kole.



Ohlasy k zápasu



TJ Hartvíkovice
Kopuletý Michal, hráč: V utkání jsme poměrně dobře pracovali do obrany a v druhém poločase jsme domácí pustili pouze do jedné vyložené šance, z které naštěstí orazitkovali pouze břevno. Horší to od nás bylo s proměňováním šancí. Měli jsme opakovaně možnost rozhodnout a odskočit do dvoubrankoveho náskoku, ale to jsme vždy odmítli. Celkově jsme ale za tři body moc rádi. Díky nim jsme se vzdálil pásmu sestupu.



Sestavy


Sokol Hrotovice
L. Škarabela [-] - T. Hadraba [-] (76. L. Mlejnek [-] ) , T. Ondráček [-] , M. Blatný [-] , M. Růžička [-] (86. L. Nevtípil [-] ) , L. Škoda [-] , J. Votava [-] , Z. Kovář [-] (86. F. Vala [-] ) , M. Svoboda [-] , F. Pekárek [-] , J. Petřek [-] (63. P. Padělek [-] )

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - R. Sýkora [-] , M. Kafka [-] (68. M. Outulný [-] ) , V. Hadraba [-] , D. Horký [-] , V. Nováček [-] , M. Kopuletý [-] (81. M. Záviška [-] ) , J. Sýkora [-] (68. P. Vlk [-] ) , D. Outulný [-] , D. Kopuletý [-] , K. Sýkora [-] (90. V. Ležák [-] )

ŽK: 13. K. Sýkora , 23. D. Horký , 79. M. Kopuletý .
Hráči zápasu: D. Horký .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - VOŠMERA Michal, ŘEZANINA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 4. 2024 05:51
Horký polib mi prdel ty demente jeden plešatej......
14. 4. 2024 20:43
Mlejnku ty tvoje tipy to je jak výsledky Hrotovic. Všechno na hovno.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Zajímavý zápas. Marodka Hrotovic je neskutečně vysoká. Uvidíme jak to domácí poskládají, ale nečeká je vůbec nic lehkého. Za mě výhra domácích 2:0.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hrotovice zkušený tým doma zvládne bodovat naplno.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích