D. Zmeškal 3. (p.)
O. Dufek 43.
D. Zmeškal 49. (p.)
3:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice otočily zápas ve Výčapech


Branky


3. D. Zmeškal (p.) , 43. O. Dufek , 49. D. Zmeškal (p.) - 9. J. Fňukal , 55. L. Macháček , 62. F. Hvězda , 71. J. Fňukal (p.)
21

Myslibořicím se podařil velký obrat ve Výčapech, když  otočily zápas z 1:3 na 4:3 ve svůj prospěch a navázaly na vítězství z minulého kola

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Za velmi příjemného nedělního počasí přivítali Výčapy celek z Myslibořic. Mírným favoritem zápasu byl domácí celek. No a předpoklady se začaly vyplňovat ihned z kraje zápasu. Již ve 3. minutě byl odpískán pro domácí pokutový kop který proměnil David Zmeškal a poslal tak domácí celek do vedení 1:0. Jenže hosté nepřijeli do Výčap pouze bránit a brzy na to se jim také podařilo vyrovnat. O vyrovnávající gól se postaral v 9. minutě hostující kanonýr Jan Fňukal -1:1. Zápas tak začal opět od znova. Oba celky pak měli v průběhu prvního poločasu několik šancí , které však zůstaly nevyužity. Když už se zdálo, že se půjde do kabin za nerozhodného stavu vrátil domácím vedení ve 43. minutě Ondřej Dufek -2:1. Přesto do druhého poločasu byl zápas zcela otevřený a očekával se určitě ještě tuhý boj.

Hosté dokázali otočit zápas ve svůj prospěch

Také druhý poločas začal stejně jak ten první. Domácí celek opět brzy zahrával pokutový kop, který opět proměnil ve 49. minutě David Zmeškal -3:1. Domácí celek tak měl našlápnuto ke třem bodům. Jenže hosté ve zbytku zápasů dokázaly veliký obrat. Již v 55. minutě snižoval na 2:3. Lubomír Macháček a hosté se opět vrátili do zápasu. 62. minutě navíc Filip Hvězda dokázal vyrovnat na 3:3. Hosté byly v té době v laufu, čehož také využily v úplnému obratu. Rozhodující branku vstřelil v 71. minutě z pokutového kopu Jan Fňukal -3:4. Dokonce zápasu sice zbývalo ještě něco přes dvacet minut i s nastavením, ale domácímu celku se nepodařilo už ani vyrovnat a hosté si odvezli velmi cenou výhru.



Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Zápas nezačal podle našich představ a hned ve 2. minutě jsme čelili pokutovém kopu, naštěstí jsme brzy srovnali skóre Janem Fňukalem a vyrovnali hru, bohužel jsme dostali góla do kabiny. Druhý poločas začal úplně stejně jako ten první, opět penalta a bylo to 3:1. V tu chvíli nás většina přítomných odepsala, naštěstí k obratu zavelel jako správný kapitán Lubomír Macháček a sólem přes celé hřiště vykřesal naději, kterou umocnil vyrovnávací brankou Filip Hvězda a dílo dokonal po faulu na Hvězdy druhou brankou v zápase Jan Fňukal, z třetí penalty v zápase. Chtěl bych poděkovat všem svým hráčům, za to, že nehodili flintu do žita a zabrali do závěrečného hvizdu a odměnou jim za to byla třetí výhra v řadě, která nás vyšvihla na sedmé místo v průběžné tabulce.



Sestavy


Sokol Výčapy
D. Rousek [-] - J. Jonáš [-] , M. Semerád [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , R. Zmeškal [-] , O. Dufek [-] (72. R. Petříček [-] ) , J. Kopeček [-] (72. V. Nikrmajer [-] ) , D. Zmeškal [-] , S. Merta [-] , R. Večeřa [-]

TJ Myslibořice
D. Billa [-] - V. Čapoun [-] (58. T. Kratochvíl [-] ) , L. Macháček [-] , P. Vejvoda [-] , O. Smolka [-] (58. J. Dvořák [-] ) - A. Macháček [-] (90. M. Ludvík [-] ) , M. Šoustal [-] , J. Matoušek [-] , L. Šabata [-] , J. Fňukal [-] - F. Hvězda [-]

ŽK: 69. R. Zmeškal - 60. J. Dvořák , 66. F. Hvězda .
Hráči zápasu: J. Fňukal .
Počet diváků: 142. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - SUCHÁNEK Miroslav, ROUPEC Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Hodně zajímavý zápas, ve kterém domácí zvítězí.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vyrovnané utkání Domácí se chytnou a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích