5:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2024 13:30

15.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kováci potvrdili, že doma body moc neztrácejí


Branky


23. D. Prchal , 31. O. Martinek (p.) , 35. M. Janovec , 75. O. Martinek (p.) , 86. M. Trpišovský - 58. M. Vávra , 80. M. Mejtský
6

V souboji týmů z první poloviny tabulky se radovala rezerva Ledče. Ta nastřílela - i díky dvěma penaltám - svému soupeři ze Železných hor pět branek a připsala si tak další body. V Ledči mohou být se sezonou ´´B´´ týmu velmi spokojeni, kaňkou jsou asi návštěvy na zápasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní fotbal z obou stran

V první poločase začala Ledeč mírným tlakem a snažila se dostat brzy do vedení. Jenže hosté úvodní tlak přestáli a začali se také prosazovat. Hráči Jeřišna běželi dvakrát sami na branku, své šance neproměnili a to byl asi stěžejní moment zápasu. Zkušení ledečtí hráči se následně dostali do dalších šancí a ty začali již proměňovat. V rozmezí patnácti minut se nejprve prosadil obránce Prchal, poté proměnil penaltu útočník Martínek a první pětatřicetiminutovku uzavřel svou brankou záložník Janovec.

I ve druhé půli pokračoval fotbal, na který byla radost se dívat. I přesto, že zápas sledovalo jen několik jednotlivců, pro nezaujatého mělo utkání úroveň. Jiskru naděje vykřesal pro hosty brankou Vávra, ale nejlepší střeled ledečské rezervy - Martínek - kontroval z penalty a rázem bylo třígólové vedení na straně domácích zpět. V poslední desetiminutovce ještě padly branky na obou stranách, a tak všechny tři body zůstaly u Sázavy. 



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Lukáš Hauser - hráč::

TJ Viktorie Jeřišno
Ladislav Mrázek - trenér: Hrál se velmi kvalitní zápas z obou stra, byla viděna ofenzivní partie. My jsme v úvodu neproměnili své možnosti a to asi rozhodlo. Ledeč nás svou zkušeností trestala. Pochválil bych Adama Šťastného a Zdeňka Doležala.:



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
D. Březina [-] - O. Martinek [-] , P. Brož [-] , M. Trpišovský [-] , M. Havel [-] , M. Pajer [-] , L. Hauser [-] , T. Žemlička [-] , M. Janovec [-] , M. Smejkal [-] , D. Prchal [-]

TJ Viktorie Jeřišno
P. Doležal [-] - J. Stehlík [-] , P. Oswald [-] , J. Oswald [-] , M. Musílek [-] - M. Vávra [-] , Z. Doležal [-] (46. M. Mejtský [-] ) , L. Marek [-] - V. Bělák [-] , M. Šťastný [-] , A. Šťastný [-]

ŽK: 31. Z. Doležal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ZELINGR David - PANSKÝ Šimon, NOVÁK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Zdeněk Rajdl

Expert: Miloslav Bárta
Tip experta: výhra domácích

Záleží jak se Ledeč sejde, ale na svém velkém hrišti domácí uspějí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích