Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2024 16:30

14.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledči stačilo na rozhodnutí dvacet minut.


4

Ve Starém Ransku bylo o vítězi zápasu brzy rozhodnuto. Ledeč nastřílela v prvních dvaceti minutách hned čtyři branky a zbytek zápasu se již dohrával

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branková smršť po pár minutách

Ledečský B tým si na hřišti sestupujícího Starého Ranska otevřel střelnici. I přesto, že hosté nedorazili posíleni o hráče z A týmu, po prvních dvacetiminutách zaznamenali již čtyři gólové trefy, kdy se dvakrát trefil kanonýr Martínek, po jedné brance přidali mladík Smejkal a zkušený Prchal. Domácí borci měli problém vůbec sestavit jedenáctku hráčů. Přesto po půlhodině vstřelil svůj první gól v zápase Holcman. Na konci poločasu ledečský obránce Prchal zaznamenal svou druhou trefu v zápase a Ledeč tak odcházela do kabin za pohodlného vedení.

Kanonáda hostů se zastavila na čísle osm

Ve druhé půli se kanonáda hostů chvíli zastavila. Ranský František Holcman se zhruba po hodině zápasu trefil podruhé a zaznamenal tak kosmetickou úpravu výsledku ze strany domácích. V posledních dvaceti minutách se první dva střelci Ledče rozdělili o další tři branky, celkově čtyři branky zaznamenal v zápase Martínek.

Pro Staré Ransko je blížící se konec sezóny vysvobozením. I přes sympatický výkon v minulém kole v Jeřišně, tentokrát doma opět propadlo a rozloučilo se tak v domácím prostředí s okresním přeborem vysokou porážkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Staré Ransko
Pavel Novosad, hráč:Jako tradičně se naše mužstvo moc nesešlo a utrpěli jsme další prohru.:

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Lukáš Hauser, hráč: Jak skóre hovoří, měli jsme zápas zcela pod kontrolou a ještě několik šancí jsme neproměnili. Dařilo se Martínkovi a Žemličkovi.:



Sestavy


TJ Spartak Staré Ransko
T. Slanař [-] - M. Říha [-] , M. Vavroušek [-] , J. Dymáček [-] , J. Žák [-] , D. Holcman [-] , F. Holcman [-] , R. Brychnáč [-] , V. Hudec [-] , T. Maďar [-] , J. Pátek [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
D. Březina [-] - O. Martinek [-] , P. Brož [-] , M. Trpišovský [-] , J. Vladyka [-] , M. Pajer [-] (46. T. Jindra [-] ) , J. Vágner [-] , L. Hauser [-] , T. Žemlička [-] , M. Smejkal [-] , D. Prchal [-] (46. J. Holoubek [-] )

Počet diváků: 70. Rozhodčí: VESELÝ Tomáš - ČERNÝ Vít, MAREŠ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Zdeněk Rajdl

Expert: Milan Kulhánek
Tip experta: výhra hostů

Jednoznačná záležitost pro hosty, jsou jasným favoritem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích