1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

14.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Antlovi zařídili tři body pro Konice


Branky


39. T. Menšík - 24. P. Antl , 49. P. Antl , 68. Š. Antl
2
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celý první poločas hráli hosté s prudkým větrem v zádech, ale nic podstatného z toho nevytěžili. V 5. minutě vyslal první nebezpečnější střelu na branku domácích Drešl, ale nemířil přesně. Chvíli na to si na druhé straně hřiště počínal obdobně Haluzka. Ve 24. minutě pronikl po pravé křídle do velkého vápna Mrňka, přihrál P. Antlovi, který se trefil k tyči – 0:1. Po půl hodině hry se po nenápadné akci dostal k míči Ryp a trefil tyč! Pokud domácí mužstvo ohrozilo hostující branku pak to bylo z trestných kopů, které rozehrával Menšík. A z jednoho trestného kopu Menšík vyrovnal. Vystřelil nad zeď a míč skončil pod břevnem konické branky.

 

Úvod druhého poločasu se určickým hráčům nevydařil. Ve 49. minutě Ryp přihrál P. Antlovi, který vrátil hostům vedení. V dalším průběhu hry ohrozili několikrát branku hostí i domácí hráči. Střelu Javoříka vytěsnil gólman na roh a obdobně si počínal po zakončení Kouřila. V 68. minutě vyrazil brankář Kováč míč do prostoru kde se nacházel Š. Antl a ten z blízka zvýšil vedení svého mužstva na 1:3. Zajímavá situace se zrodila v 88. minutě. Náš obránce zahrál ve velkém vápně rukou a hlavní rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Z jeho dalšího chování se dalo vyčíst, že mu to připadá přísné, ale pravidla byla porušena, tak to písknout musel. Exekutorem penalty byl Ryp. Jenže zamířil těsně vedle branky a skóre se neměnilo.

 

autor: Lubomír Kaprál

 



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Kováč [-] - P. Pospíšil [-] - T. Menšík [-] - J. Kouřil [-] - P. Halouzka [-] , R. Paul [-] , M. Hudský [-] , M. Šnajdr [-] , J. Frehar [-] , D. Opálka [-] , M. Mlčoch [-]

Sokol Konice
L. Zatloukal [-] - D. Mrňka [-] , M. Paš [-] , P. Mrňka [-] , J. Cetkovský [-] , P. Antl [-] , L. Ryp [-] , M. Drešr [-] , M. Gottwald [-] , L. Bílý [-] , J. Čapka [-]

ŽK: 89. M. Gottwald .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: MINX Roman - FRANC Adam, JELÍNEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů