2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2024 17:00

24.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tvrdá lekce z produktivity


Branky


12

Pro fotbalisty SK Křičeň byl zápas v Dražkovicích nesmírně důležitý, tři body nutně potřebovali do minisouboje s dalšími týmy, které jsou ohrožené sestupem. Z velkého množství šancí v prvním poločase dokázali hosté proměnit jedinou a v tom druhém dostali od domácích tvrdou lekci z produktivity. Výsledek 2:1 zatahuje černý závěs nad oběma soupeři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí mraky, gól ale jediný

Hosté z Křičně přijeli na půdu posledního celku tabulky pro povinnou výhru, ovšem jasné bylo, že z domácího celku už stres ze záchrany spadl a rozhodně neprodá kůži lacino. 

První poločas byl v jednoznačné režii žlutomodrých hráčů, ti neměli nějakou drtivou převahu, výraznou převahu však měli v počtu vytvořených šancí. Zatímco Dražkovice neměli směrem dopředu prakticky nic, Křičeň si za prvních 45 minut dokázala vytvořit minimálně pět vyložených příležitostí.

Kamenem úrazu, který se nakonec hostům vymstil, bylo jejich proměnění. To se povedlo pouze jednou, když si v 25.minutě zaběhl za obranu domácích Abbrent a hokejovým blafákem zavěsil na 0:1.

Další příležitosti Biatha, Abbrenta a dalších skončily buď nad bránou nebo je zneškodnil brankář Daniel Šmarda. Druhý gól visel ve vzduchu zejména v nastavení, kdy musela obrana Dražkovic čelit obrovským závarům po sérii rohových kopů. 

Dvě šance, dva góly

Jak se mají proměňovat šance, ukázali hostujícím hráčům domácí bojovníci. Krutá lekce z produktivity začala brzy po návratu z kabin. Ve 49.minutě odpískal rozhodčí Rázek přísný faul na Tomáše Šmardu. Následný Stehnův centr do vápna našel hlavu Vladyky a ten zamířil přesně k tyči - 1:1. Byla to první střela Dražkovic na bránu Štěpánka.

Je jasné, že šokující úvod druhého poločasu musel s psychikou hostů zatřást. Ti se snažili nadále nátlakovou hrou nalézat skuliny v obraně soupeře, tak velké šance jako v první půli si už ale nevytvářeli. Vedení mohl Křičeni vrátit v 55.minutě z přímého kopu Vanžura, Šmarda ale jeho střelu k tyči vyrazil.

V 63.minutě zasadili domácí hostům druhý úder. Po pravém křídle se uvolnil Bílek, jeho centr minul na přední tyči Jukl i Štěpánek a pro Tomáše Šmardu už nebyl problém poslat míč hlavou do prázdné brány - 2:1.

Ve zbylé půlhodině hry se hosté snažili alespoň o vyrovnání, jejich ofenzivní pokusy končily příliš často v nepřesnostech a postupem času to byla už spíše křeč. Dražkovice s vedením v kapse bojovali, dřeli a obětavostí dovedli zápas ke své teprve třetí výhře v sezóně.

Pro poslední tým tabulky výhra 2:1 nic podstatného nepřinesla, pouze dobrý pocit, za to Křičeni budou pravděpodobně nedělní body citelně chybět.

 



Sestavy


SK Dražkovice
D. Šmarda [-] - T. Ťopek [-] (27. M. Marek [-] ) , T. Šmarda [-] , J. Šmíd [-] , D. Stehno [-] , L. Němec [-] , J. Jukl [-] , M. Kopečný [-] (74. P. Chvojka [-] ) , M. Voříšek [-] (39. L. Kuta [-] ) , L. Vladyka [-] , M. Bílek [-]

SK Křičeň
P. Štěpánek [-] - D. Biath [-] , F. Abbrent [-] (65. V. Branský [-] ) , M. Vondrouš [-] , J. Vanžura [-] , P. Malý [-] , T. Havlíček [-] (87. F. Gloza [-] ) , P. Musil [-] , A. Branský [-] , D. Jánský [-] , L. Hanzl [-]

ŽK: 17. L. Němec , 55. M. Kopečný , 92. P. Chvojka .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: RÁZEK Stanislav - OREM David, MÁLEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Dražkovice se nachází na poslední příčce v tabulce, budou chtít urvat 3 body, ale nepodaří se jim to. Křičeň zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Václav Novotný
Tip experta: remíza

Osud Dražkovic je sice již zřejmě zpečetěn, ale ve zbylých zápasech určitě nic nevypustí a svým soupeřům ještě nějaké body seberou. Spadne z nich stres, že musejí. S Křičení tipuji plichtu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích